Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
ad. 1. Jak to zapewne? Stoi czarno na białym czy nie? Jak dla mnie jest spora różnica pomiędzy "zapewne masz rację" a po prostu "masz rację".
ad. 2. Dziękuję za rady i pouczenia. Staję na baczność i "ruki po szwam". Tylko gdzie ja napisałem/użyłem słowa nigdy? Bo jakoś nie mogę odnaleźć. Masz swoją, niestandardową instalację i naprawdę myślisz, że inni też tak mają?

Pozdrawiam

EDIT: W swoim pierwszym poście napisałeś:

co, w najlepszym przypadku, jest "prawdą częściową" - zadziała TYLKO w Twoim komputerze... u innych już niekoniecznie.

Nie mam zamiaru się sprzeczać na temat niczego więc EOT jak dla mnie.
1 Miałeś rację. Bez zapewne.
2 Forum służy wymianie doświadczeń a nie stawaniu na baczność z "rukami po szwam"
3 Jeżeli tylko coś nie zadziała w PS-ie dlatego, że zainstalowałem go w nie domyślnej lokalizacji - natychmiast to ogłoszę na Forum, aby inni nie robili takich głupstw jak ja. Póki co wszystko śmiga aż miło.
4 Jeżeli sposób podany przeze mnie działa niekoniecznie na innych komputerach - sprawdź to. W innym przypadku są to tylko Twoje przypuszczenia. Teoria na temat instalacji programów w "wymuszonej lokalizacji" jako tej lepszej jest mocno naciągana. Moje dyskusje ze specjalistami na ten temat podsumuję wypowiedzią jednego z nich: "Jeżeli nie powinno sie instalować programu w innych lokalizacjach to po co producent softu daje nam taką możliwość?"
5. Nie traktuję wymiany opinii jako sprzeczki. Udzielanie się lub nie w dyskusji jest całkowicie dobrowolne, więc podkreślanie "że się nie zamierza brać udziału w dyskusji o niczym" niekoniecznie wystawia o Tobie dobrą opinię jako o partnerze do dyskusji. Nie przypominam, abym podważał w jakimkolwiek miejscu na Forum Twoją (zapewne dużą) wiedzą - ba, poprzez swoje wypowiedzi raczej pokazałem szacunek do niej.
Szkoda, że za wiedzą nie zawsze idzie pokora świadcząca o klasie i mądrości współrozmówcy

pozdrawiam