Jak w temacie, gdzie kupię w dobrej cenie ową lampę? Szukałem na allegro ale tam gdzie mamy cenę w okolicach 1500 zł to przeważnie okazuje się, iż sprzedawca lampy nie ma i nie wiadomo kiedy w ogóle będzie miał.
Jak w temacie, gdzie kupię w dobrej cenie ową lampę? Szukałem na allegro ale tam gdzie mamy cenę w okolicach 1500 zł to przeważnie okazuje się, iż sprzedawca lampy nie ma i nie wiadomo kiedy w ogóle będzie miał.
Moje lampki z F.VAT kupowałem : http://www.fotoset.pl/?p=productsMore&iProduct=22 .
Ekspresowa wysyłka . Polecam .
Ja swoją w www.digital24.pl
Też FV - wysyłkę miałem od ręki (sprzęt na drugi dzień u mnie). Cena bodajże 1540. Nie należy sugerować sie tym co jest na stronie, lepiej spytać jaka jest aktualna cena![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Ostatnio edytowane przez stdanielo ; 04-04-2007 o 13:28
Czy poleca ktos inne sklepy internetowe z dobra cena oraz wystawiajace fakture VAT (trzeba wydrzec marcowy cashback) ? A tak na marginesie: czy znacie moze tego sprzedawce wystawiajacego na allegro? >> eurocamerapl
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
abfoto
Swoją też tam nabyłem.
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Dzieki za podpowiedzJak widac ceny wszedzie sa takie same, wiec trzeba tylko pewnego sprzedawce wybrac
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Spróbuj w e-cyfrowe (z Gdańska). Koszt 1499zł, dostawa bezpłatna.
http://www.e-cyfrowe.pl/akcesoria-fo...ii-p-5819.html
Zdaje się że mają na magazynie.
Pozdrawiam
zeby tak euro wysoko stalo to by dobrze bylo. Po obecnym kursie wychodzi, ze tyle samo zaplace tutaj tzn w Atenach, a bedac tylko 13 dni w PL nie wiem czy zdaze odebrac CBack. Wychodzi na to, ze pewnie tu sie przejde marcem do sklepu. Przynajmniej Adorame maja![]()