Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Gdzie kupię w senswonej cenie 580EX?

Dopiero zaczyna

Domyślnie Gdzie kupię w senswonej cenie 580EX?

Jak w temacie, gdzie kupię w dobrej cenie ową lampę? Szukałem na allegro ale tam gdzie mamy cenę w okolicach 1500 zł to przeważnie okazuje się, iż sprzedawca lampy nie ma i nie wiadomo kiedy w ogóle będzie miał .

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Moje lampki z F.VAT kupowałem : http://www.fotoset.pl/?p=productsMore&iProduct=22 .

Ekspresowa wysyłka . Polecam .

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    Moje lampki z F.VAT kupowałem : http://www.fotoset.pl/?p=productsMore&iProduct=22 .

O dzięki za ekspresową odpowiedz . Cena również normalna.

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goose Zobacz posta
    O dzięki za ekspresową odpowiedz . Cena również normalna.
    Ja swoją w www.digital24.pl
    Też FV - wysyłkę miałem od ręki (sprzęt na drugi dzień u mnie). Cena bodajże 1540. Nie należy sugerować sie tym co jest na stronie, lepiej spytać jaka jest aktualna cena
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta

Ja też chcę kupić ale w tej chwili nic nie mają ani lampy, ani 17-40 ani 70-200/4L ani 85/1.8 kurde jak to jest, jak nie ma kasy to sprzęty są wszędzie a jak jest kasa to nie ma sprzętów. Dzwoniłem do nich przed chwilą i lampy mają w cenie 1510 ale czekają na dostawę.
    Ostatnio edytowane przez stdanielo ; 04-04-2007 o 13:28

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Czy poleca ktos inne sklepy internetowe z dobra cena oraz wystawiajace fakture VAT (trzeba wydrzec marcowy cashback ) ? A tak na marginesie: czy znacie moze tego sprzedawce wystawiajacego na allegro? >> eurocamerapl
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

abfoto
    Swoją też tam nabyłem.
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Dzieki za podpowiedz Jak widac ceny wszedzie sa takie same, wiec trzeba tylko pewnego sprzedawce wybrac
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Dopiero zaczyna Awatar -MM-
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Spróbuj w e-cyfrowe (z Gdańska). Koszt 1499zł, dostawa bezpłatna .
    http://www.e-cyfrowe.pl/akcesoria-fo...ii-p-5819.html
    Zdaje się że mają na magazynie .

Pozdrawiam

Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

zeby tak euro wysoko stalo to by dobrze bylo. Po obecnym kursie wychodzi, ze tyle samo zaplace tutaj tzn w Atenach, a bedac tylko 13 dni w PL nie wiem czy zdaze odebrac CBack. Wychodzi na to, ze pewnie tu sie przejde marcem do sklepu. Przynajmniej Adorame maja

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów