Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Fauna - Ciekawe miejsca.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie Fauna - Ciekawe miejsca.

Szukam ciekawych miejsc do fotografii wszelakiej fauny, na Śląsku i w województwach ościennych.

Jako że na naszym forum jest dużo miłośników fotografii fauny, myślę że nie tylko mnie przyda się ten wątek.

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Czyżby na Śląsku i w województwach ościennych, nie było żadnych ciekawych miejsc ?

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Troche jest, poczekaj jak tylko wroce z kraju ryzem i kiszona kapusta plynacym to troche namiarow Ci podesle.

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG Zobacz posta
    Troche jest, poczekaj jak tylko wroce z kraju ryzem i kiszona kapusta plynacym to troche namiarow Ci podesle.
    Czekam z niecierpliwością.

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Czekam z niecierpliwością.
    Nemeo, miejze litosc . Jeszcze jestem w Korei i do kraju wracam dopiero za jakies 8-10 dni. Jak tylko dorwe sie do swoich materialow to pchne na forum posta. Puki co mam dostep tylko do tematyki jak tutaj http://www.photosig.com/go/photos/vi...68724&forward=

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG Zobacz posta
    Nemeo, miejze litosc . Jeszcze jestem w Korei i do kraju wracam dopiero za jakies 8-10 dni. Jak tylko dorwe sie do swoich materialow to pchne na forum posta. Puki co mam dostep tylko do tematyki jak tutaj http://www.photosig.com/go/photos/vi...68724&forward=
    ok.

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Będę wdzięczny za namiary, ponieważ ze względu na pracę mam możliwość bywania i fotografowania takich ciekawych miejsc.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec Awatar brylas
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

znalazłem coś takiego http://www.foto-przyroda.pl/miejsca/ może kogoś zamieszczone tam miejsca zainteresują

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Tak na szybko zerknij na mape na okolice Kobióra - w okolicznych lasach i na ciekach wodnych jest troche zeremi bobrowych. Drugie miejsce to stawy rybne kolo drogi (jakies 2 km od drogi) pomiedzy Orzeszem a droga cieszynska

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

troche o takich miejscach znajdziesz tu - http://canon-board.info/showthread.p...ighlight=opole .. na pewno tez wart uwagi jest park narodowy babia gora (ok. 120 gatunków ptaków) .. a jeszcze blizej - Paprocany w Tychach, Sosina w Jaworznie, Goczalkowice czy zbiornik wody pitnej w okolicach Chełmu Śląskiego..

na upartego to nawet w Katowicach na osiedlu Witosa, 2 sezon z rzedu 2 "dzikie" kaczki zadomowily sie w stawiku 3x3m tuz kolo przystanku autobusowego w centrum osiedla .. rok temu mialy mlode, moze w tym roku bedzie powtórka
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 16-04-2007 o 22:13

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów