Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Czym doświetlić zdjęcia w podziemiach?

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

To moze ja doprecyzuje
    Kudi uwielbia lochy, tunele, sztolnie czyli naturalne srodowisko robactwa, pajakow etc. Nie jako wielbiciel tych stworzen, oczywiscie. Tak po prostu lubi tam wlazic. Te lochy to nie male piwnice, typowe dla domow jakie znamy lecz stare lochy zamkowe czy sztolnie bylych wyrobisk gorniczopodobnych. Z tymi gdzie jest jakies swiatlo to problemu nie ma bo ma statyw co z "cyfra" nie stanowi problemu. Natomiast co innego jak sie trafi (a to jest pewne, bo on na kilometr takie dziury wyczuwa) obiekt podziemny niezagospodarowany czyli bez elektrycznosci. Problem jest taki, ze Kudi wie, iz w te dziury wlazic bedzie sam bo reszta kompanii bedzie sobie grzecznie stala na zewnatrz i czekala na odglosy zycia . Ze swej strony ja zapewniam Mu "550 EX" ale to moze byc malo. Chyba stad ta prosba Kudiego. Napewniej pomocy moga udzielic ludzie majacy cos do czynienia ze srodowiskiem eksploratorskim lub speleologicznym. Tak mi sie wydaje....
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Początki nałogu Awatar mrek
    Miasto
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krecio Zobacz posta
    To moze ja doprecyzuje
    Kudi uwielbia lochy, tunele, sztolnie czyli naturalne srodowisko robactwa, pajakow etc. Nie jako wielbiciel tych stworzen, oczywiscie. Tak po prostu lubi tam wlazic. Te lochy to nie male piwnice, typowe dla domow jakie znamy lecz stare lochy zamkowe czy sztolnie bylych wyrobisk gorniczopodobnych. [ciach]
    Napewniej pomocy moga udzielic ludzie majacy cos do czynienia ze srodowiskiem eksploratorskim lub speleologicznym. Tak mi sie wydaje....
    Niekoniecznie. Bylem w sobote w Wieliczce poza trasa turystyczna. Wszyscy na czasie B malowali swiatlem lamp gorniczych korytarze, male komory i te wieksze. Dalo sie. Moje knoty sa na razie na nagatywie, ale Janko Muzykant cos juz pokazal na swojej stronie, z tym ze tylko mniejsze przestrzenie.
    Pozdrawiam
    Marek
    -----------
    canon user

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Jak ktos potrzebuje duze kopyto...
    http://www.meggaflash.com/
    ...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12