Dziękuję dziękuję dziękuję! Już wszystko rozumiem :D i jeszcze... i jeszcze raz dziękuję za pomoc :D
Dziękuję dziękuję dziękuję! Już wszystko rozumiem :D i jeszcze... i jeszcze raz dziękuję za pomoc :D
W nagrodę za Twój trud zrozumienia podam Ci linka do mojego programiku, który Ci to wszystko wyliczy:
http://canon-board.info/showthread.php?t=20622 ;-)
Ostatnio edytowane przez Tomasz Urbanowicz ; 02-04-2007 o 21:19
Tak, ale to chyba widać z wyniku jaki wyszedł![]()
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
ale wynik trochę jest niepoprawny ;-)
Dzięki za program ;) mam nokię, ale niestety nie znalazłem kabelka do łączenia telefonu z komputerem, a na komputerze program nie chce się włączyć, sprawdzę czy mam wszystko uaktualnione.
Canon powinien to od ciebie kupić i wgrać do aparatów :D
Fajnie jest mieć coś takiego zawsze przy sobie świetny pomysł i gratuluję wykonania. Jak tylko zdobędę kabelek... (pewnie dopiero po świętach) to wypróbuję.
Pozdrawiam i życzę udanych zdjęć ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak już czasem mam, że czepiam się szczegółów :) lecę już i idę liczyć, przeliczać, sprawdzać...
Dziękuję i dobranoc bo już pewnie dzisiaj nie wrócę ;)
Ostatnio edytowane przez Canon EOS System ; 02-04-2007 o 21:16 Powód: Automerged Doublepost
Miłego liczenia
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
UPss. Walnąłem się wcześniej - poprawiłem się (miałem wprowadzoną jeszcze dodatkową soczewkę o ogniskowej 250mm)
Ostatnio edytowane przez Tomasz Urbanowicz ; 02-04-2007 o 21:33 Powód: Automerged Doublepost