Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Na szybko : co znaczy 120x przy CF?

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No toc wiadomo ze blyszczace hologramowe literki na SanDIsku sa drozsze w produkcji niz niebiesko czarna grafika Kinstona
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Takie pytanie : czy karta CF włożona do aparatu może ulec mechanicznemu zniszczeniu? Bo jak dla mnie to trwałość/jakość wykonania polega jedynie na ładnym nadruku.
    IMO nie ma co teoretyzować jeśli nie potrzeba Ci prędkości jaką daje EIII to bierz PQI. ZTCW to całkiem niezła firma .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

pqi ja mam i calkiem spoko(2gb 100x) chcociaz demon szybkosci to to nie jest
    pewnie nie dlugo dokupie do tego jakiego sandiska extreme III bo znacznie potanialy a ze korzystam tylko z rawow to 2gb to nie jest strasznie duzo
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

masloszczak
    Guest

Domyślnie

Ja bym wybrał i wybrałem ;-) coś co jest cenowo zbliżone, otóż w MM bez żadnej chyba promocji kupiłem 2GB Pretec'a Cheetach'a III 133x za kwotę 122zł. Czasami w tym sklepie nie dla idiotów też można coś znależć.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów