Pokaż wyniki od 1 do 10 z 217

Wątek: EFS 17-55 f2.8 IS

Mieszany widok

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jarko3City: To wystaw gdzieś kilka RAWów :-) Na przykład na rapidshare.com :-) Plisku plisku ;-)

SUNNY
    Guest

Arrow ja tez plisku plisku

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    Jarko3City: To wystaw gdzieś kilka RAWów :-) Na przykład na rapidshare.com :-) Plisku plisku ;-)
    Witam. Ja tez bymn prosiła o przykłady z 17-55... bo jestm bardzo zainteresowana zakupem.. Albo ewentualnie 16-32 na body 20D albo 30D. seredezne pozdro!!!

... i Wesołych Świąt oczywiście!!!!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SUNNY Zobacz posta
    Albo ewentualnie 16-32 na body 20D albo 30D. seredezne pozdro!!!
    Prawdopodobnie chodziło Ci o 16-35/2.8 .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

SUNNY
    Guest

Domyślnie :) No jasne, że tak:)

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Prawdopodobnie chodziło Ci o 16-35/2.8 .
    Dzieki za poprawkę... Oczywiście ze EF 16-35 Pan Uprzejmy podesłał mi RAW'y z 16-35 a jeszcze prosiłabym o te z 17-55 (oczywiście mogą byc równie dobrze JPG'i)

Pozdrawiam Serdeczenie!!!

PS. Czy Ktoś moze slyszał cos o malych niezgodnosciach 16-35 z 30D (APS-C) czy to tylko takie plotki? Bo ja słyszalam ze idealnie to pracuja tylko te EF-S a juz EF 16-35 nie jest tak super... nie wiem czy to prawda. Z 5D pieknie podobno dziala a z 30d??? Prosze o info. Hejka

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SUNNY Zobacz posta
    (...)
    PS. Czy Ktoś moze slyszał cos o malych niezgodnosciach 16-35 z 30D (APS-C) czy to tylko takie plotki? Bo ja słyszalam ze idealnie to pracuja tylko te EF-S a juz EF 16-35 nie jest tak super... nie wiem czy to prawda. Z 5D pieknie podobno dziala a z 30d??? Prosze o info. Hejka
    A na czym ta niezgodność miałaby polegać?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów