Pokaż wyniki od 1 do 10 z 91

Wątek: Polska w programie CBS - obciach

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trucker Zobacz posta
    Masz racje, nie wszyscy - lapia sie tylko najlepsi:-) a kierunek Stany, jeszcze dlugo bedzie tym dominujacym czy nam sie to podoba czy nie, tutaj jest potencjal i tutaj jest kasa na badania.
    Ciekawe rzeczy opowiadasz. Akurat tak się składa, że znam kilku profesorów z UW z mojego Wydziału, z których co najmniej jeden jest na absolutnym topie jeśli chodzi o jego temat badawczy, uczestniczy z sukcesami w konkursach CASP (przewidywanie struktury trzeciorzędowej białek) i siedzi aktualnie w Polsce, gdyż najzwyczajniej ma dość Stanów... Mimo pieniędzy na badania. Dla Twojej wiadomości - jest kilka ciekawych europejskich programów finansujących badania. UE też ma trochę finansów przeznaczonych na nie.

Cytat Zamieszczone przez trucker Zobacz posta
    Mam nadzieje kolego ze zdajesz sobie sprawe ze uderzasz ponizej pasa.:-?
    Czy chcesz zmierzyc moj poziom patriotyzmu?, ok , jaka miara chcesz to zrobic ? Czy chcesz powiedziec ze emigrant to gorszy patriota od tego co zostal w kraju? Jezeli jest to Twoje jedyne kryterium - to wygrales:sad:
    Ja nic nie uderzam i nic Ci nie będę mierzyć. Najwyraźniej sam musisz sobie coś pomierzyć. Po prostu Polska to Twoja Ojczyzna i tak już będzie.

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Dobre Przepytaj najpierw tych ktorzy codziennie rzucaja papierki na ulicy, w parkach, demoluja lawki, place zabaw itp.
    Nie widzę związku. Ponadto - od tego są odpowiednie służby - policja, straż miejska. Jeszcze się tam nie zatrudniłem, mimo, że od wielu lat pracuję dla tego Kraju.

Cytat Zamieszczone przez slawi_3000 Zobacz posta
    Przepytujesz z patriotyzmu? Kim ty jesteś?
    Sprecyzuj pytanie.

Natomiast co do samego wątku - stawiam antytezę - Polska to NIE obciach.
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 04-04-2007 o 11:36 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów