Cytat Zamieszczone przez zibite Zobacz posta
Tomygun napisz prosze jesli moge Cię prosić krótka opinię o Canonie EF f/1.8 II, wynikajaca z Twoich doswiadczeń.
Pozdrawiam
myślę że Viracocha najlepiej to określił
Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
to dość specyficzny obiektyw. Albo się go kocha i nie odpina od body, albo nienawidzi i nie można na niego patrzeć Ot, taka naprawdę ostra paskudka.
i ja myślę że łącze obie osoby w jednej, czasami gdy go nie mam przy sobie myślę że byłby idealny, gdy go zakładam i nie zabieram nic innego... ech. Koniec końców, za taką cenę to obiektyw reeeewelacjia, i faktycznie jest szybka pomijając że nie ma USM, przynajmniej modelce zawsze otwierają się szeroko oczka jak słyszy to dziwne bzyczenie autofocusa

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
Jesli chcesz to podpiac do siebie (moge Ci rowniez uzyczyc 70-200 oraz mam chyba jeszcze na stanie Sigme 28-80 II ) oraz pare innych szkielek to daj znac. W koncu z tego samego miasta jestesmy!
no więc jeśli ja mogę się lekko wprosić na testowanie tego 70-200 to będę :grin:. Wiem też że kiedyś mało pochlebnie wypowiadałeś się na temat serwisu Tamrona... a ja z chęcią posłuchał bym Twojej opinii na temat mojego egzemplarza.