Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: porownanie kart 2 gb

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Całą pierwszą rundę KIA Lotos Cup w Poznaniu jechałem na RAWach, no i jak bym się nie starał to na Ultra II, przekraczałem te 5 RAWów w serii o których piszesz. Na Pretecu po 6 RAWach bufor był zapchany.
    To pozazdrościć, mnie na 350D nigdy nie udało się pokonać bariery 5-ciu Raw-ów w serii i to na Sandisku EIII .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Deep Space 9

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To pozazdrościć, mnie na 350D nigdy nie udało się pokonać bariery 5-ciu Raw-ów w serii i to na Sandisku EIII .
    hmmm....ostatnio teściłem Pretec CFIII 133x 1GB i pare razy udało mi się zrobić 6raw'ów w seri.

ale 16?? jakoś mi się nie wydaje.
    Ostatnio edytowane przez VANT ; 26-04-2007 o 10:05
    Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka..... + LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VANT Zobacz posta
    hmmm....ostatnio teściłem Pretec CFIII 133x 1GB i pare razy udało mi się zrobić 6raw'ów w seri.

ale 16?? jakoś mi się nie wydaje.
    Wiesz co, nie liczę, może 6 się trafiało tego nie mogę wykluczyć ale więcej niż 6 to jest przynajmniej w tym egzemplarzu, który mam do sypozycji nierealne .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Deep Space 9

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz co, nie liczę, może 6 się trafiało tego nie mogę wykluczyć ale więcej niż 6 to jest przynajmniej w tym egzemplarzu, który mam do sypozycji nierealne .
    miałem w łapach 3szt 350D i jedego 20D i 16 raw'ów w serii żadnym nie zrobiłem ...w 350tkach 5-6 to max i niesłyszałem żeby komukolwiek sie udało więcej....tymbardziej 16
    Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka..... + LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VANT Zobacz posta
    miałem w łapach 3szt 350D i jedego 20D i 16 raw'ów w serii żadnym nie zrobiłem ...w 350tkach 5-6 to max i niesłyszałem żeby komukolwiek sie udało więcej....tymbardziej 16
    No dlatego mnie bardzo zdziwiło to co napisał kolega esteper.
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów