Wlasnie dzis na moje biurko dostarczyli mi SANDISK Ulrta III z www.play.com za "promocyjna" cene 17.99 funciaka - czyli 100PLN (free delivery). Za taka cene to naewt nie zastanawialbym sie nad innymi. Kupuj MARKowe karty (jednak jakis powiod jest, dla ktorego "wilcy" tego swiata i forum nie kupuja czegos tam). Ja moge polecic Lexar i Sandisk (Kingston'a tez - mam 2 malpki z KINGSTONEM)
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
A ja polecam GoodRamy 2GB x80. Do normalnej pracy w zupelnosci wystarczaja. Jeszcze nigdy nic sie z nimi nie przytrafiolo, a jak sie przytrafi to tak samo jak z kazda inna karta.
shagi - ten twoj tani badziew to markowa dobra karta.
Ostatnio edytowane przez kuba1961 ; 26-04-2007 o 07:25
20D SIGMA 18-50 EX Canon 50/1,4
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez VANT ; 26-04-2007 o 10:05
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze