Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 51

Wątek: porownanie kart 2 gb

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    To równie dobrze można przez pojęcie trabant rozumieć EOS-a 300 i napisać "nie zgodzę się - mój trabant nie potrzebuje karty, ale film"
    Można i tak ale już odbijamy od tematu
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Przez pojęcie trabant ja rozumiem 350/400D. W przypadku 300D oczywiście sie zgadzam, że różnicy nie będzie w aparacie, pozostanie tylko różnica prędkości kopiowania zdjec do kompa.
    W dawniejszych czasach, jakies pol roku po przyjsciu na swiat 300D przyjelo sie nazywac go "trabant" z racji koloru i jakosci budowy. Wszelkie pozniejsze fanaberie nastepcow sa niewazne . Rownie dobrze moglbys sie upierac Matiza nazywac per "maluch" .

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Wlasnie dzis na moje biurko dostarczyli mi SANDISK Ulrta III z www.play.com za "promocyjna" cene 17.99 funciaka - czyli 100PLN (free delivery). Za taka cene to naewt nie zastanawialbym sie nad innymi. Kupuj MARKowe karty (jednak jakis powiod jest, dla ktorego "wilcy" tego swiata i forum nie kupuja czegos tam). Ja moge polecic Lexar i Sandisk (Kingston'a tez - mam 2 malpki z KINGSTONEM)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Tu się nie zgodzę mój trabi (350D) z kartą Pretec zamulał jak se mi patrzi. Serie kończyły się na 5 RAWach bo zapychał się bufor, natomiast z taką Ultra II 16 RAWów nie było mi straszne.
    To nie samowicie ciekawa sprawa, bo w 350 choćby "skały srały" bufor jest na 5 Raw-ów i koniec. Także i przy EIII . Musisz mieć jakiś super egzemplarz .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To nie samowicie ciekawa sprawa, bo w 350 choćby "skały srały" bufor jest na 5 Raw-ów i koniec. Także i przy EIII . Musisz mieć jakiś super egzemplarz .
    Może to siła sugestii

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Całą pierwszą rundę KIA Lotos Cup w Poznaniu jechałem na RAWach, no i jak bym się nie starał to na Ultra II, przekraczałem te 5 RAWów w serii o których piszesz. Na Pretecu po 6 RAWach bufor był zapchany.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

A ja polecam GoodRamy 2GB x80. Do normalnej pracy w zupelnosci wystarczaja. Jeszcze nigdy nic sie z nimi nie przytrafiolo, a jak sie przytrafi to tak samo jak z kazda inna karta.

Coś już napisał Awatar kuba1961
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

shagi - ten twoj tani badziew to markowa dobra karta.
    Ostatnio edytowane przez kuba1961 ; 26-04-2007 o 07:25
    20D SIGMA 18-50 EX Canon 50/1,4

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Całą pierwszą rundę KIA Lotos Cup w Poznaniu jechałem na RAWach, no i jak bym się nie starał to na Ultra II, przekraczałem te 5 RAWów w serii o których piszesz. Na Pretecu po 6 RAWach bufor był zapchany.
    To pozazdrościć, mnie na 350D nigdy nie udało się pokonać bariery 5-ciu Raw-ów w serii i to na Sandisku EIII .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Deep Space 9

Domyślnie

To pozazdrościć, mnie na 350D nigdy nie udało się pokonać bariery 5-ciu Raw-ów w serii i to na Sandisku EIII .
    hmmm....ostatnio teściłem Pretec CFIII 133x 1GB i pare razy udało mi się zrobić 6raw'ów w seri.

ale 16?? jakoś mi się nie wydaje.
    Ostatnio edytowane przez VANT ; 26-04-2007 o 10:05
    Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka..... + LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów