ja napisalem. Zapytalem czy to aby nie jakas pomylka, czeski blad i takie tam. Odpisal mi:Zamieszczone przez Tomky
"nie ma pomylek
nie zawracaj glowy"
ja napisalem. Zapytalem czy to aby nie jakas pomylka, czeski blad i takie tam. Odpisal mi:Zamieszczone przez Tomky
"nie ma pomylek
nie zawracaj glowy"
tpop,no comments
Canon Eos 5D Mark III/Canon 40D plus dwa szkła o których nie warto wspominać....
napewno znajdzie jelenia na allegro, tym bardziej ze ma 0 punktow na koncie
no coz niektorzy czasami zaduzo spia zeby sie w pore obudzic, moze facectowi sie modele pomylily?
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Może to oprogramowanie dodaje do ceny jakąś kasę ? Photoshop jakiś. No i torby (pewnie ze złoceniami)...
Rayden
koles jest nie do podrobieniahehehe
Zglosilem do Allegro jako naruszenie zasad opisu -> Doliczanie dodatkowych oplat.
Czyli w moim rozumieniu - sprzet wart ok 5-6 tys zl (nie patrzylem dokladnie co on tam daje w zestawie) gosc wycenia na ponad 20 tys zl - niezgodnie z jego prawdziwa wartoscia, jako powod podajac "bo zarabia 5 tys na miesiac"- czyli nalicza zbyt wysoka cene sprzetu podajac prozaiczny powod
![]()
ciekawe co zrobia w tej sprawie.
Vitez, obawiam się, że to nie podpada pod dodatkowe opłaty. Ten punkt dotyczy raczej czegoś w stylu cła czy zawyżonych opłat za przesyłkę.
Zresztą nie widzę powodu by allegro miało zabraniać sprzedaży 10d za 1mln$. Im się liczy prowizja, a traci (jak zawsze) głupi.
Czyli ten co sprzedaje, bo chyba nikt tego nie kupiZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
pozdrawiam
qrde zero ofert andrzejpudelko bedzie zalamany![]()