łosz kurde, chyba też skorzystam bo przejełem się ostatnio pyłkami na f22 i próbując wyszyścić doprowadziłem do takiego stanu, że na f14 juź coś widać. Ciekawe czy matówkę też wyczyszczą...
łosz kurde, chyba też skorzystam bo przejełem się ostatnio pyłkami na f22 i próbując wyszyścić doprowadziłem do takiego stanu, że na f14 juź coś widać. Ciekawe czy matówkę też wyczyszczą...
Wyczyszczą bo pisałem maila, się zapytać![]()
Mi czyscili wszystko. Szkoda, ze matryca wrocila bardziej usyfiona.
Jakies rzesy w srodku nawet![]()
a czy ktoś może wie, gdzie w Łodzi czyszczą matryce??
C6D, Zenitar EF 16/2.8 Fish-Eye, C24-70/2.8L, C40/2.8 STM, C50/1.8 STM, C100/2.8L Macro IS USM, C100-400/4.5-5.6L IS USM, C580EX II
Mowilem tez, ze zle spasowali matowke? :>
Ja też poproszę o dokładniejszy opis. Kto wie, może i ja kiedyś będę chciał skorzystać.
Chodzi o to, ze centralny punkt AF w wizjerze po wizycie w serwisie sie zle podswietla. Nie podswietla sie jeden naroznik punktu - ostrzy wszystko tak jak wczesniej.
Gdzies na forum byl watek o tym.
Bylo duzo gorzej, wylozylem i wlozylem matowke ponownie - troszke lepiej, ale nie da sie teraz idealnie dopasowac tego. Moze lekko sie "wygiela" albo cos. Moja wiedza wtemacie jest zerowa - kazali mi odeslac sprzet i ze zrobia, ale darowalem sobie. Serwisowi Canona juz dziekuje![]()