a cos blizej?Zamieszczone przez Pawel Woo
maja jakas strone www?
znasz moze ich cene?
uzywales juz tych swabsow?
![]()
a cos blizej?Zamieszczone przez Pawel Woo
maja jakas strone www?
znasz moze ich cene?
uzywales juz tych swabsow?
![]()
Nie zapisałem maila ani strony.
Wysyłałem zamówienie mailem. Dostarczają do domu za zaliczeniem.
Zamawiasz swabsy do konkretnego modelu (są różnej szerokości) + płyn Eclipse.
O ile stosujesz się do instrukcji - wyniki są dobre.
Z tego co wiem to jedyny powszechnie polecany produkt.
W załączeniu link do producenta.
http://www.photosol.com/swabproduct.htm
Pozdr.
Pawel Woo
Ha!Zamieszczone przez Cychol
przed chwila w akcie czystej desperacji wzialem do reki sprezone powietrze (takie w sprayu, ktore mozna kupic w kazdym komputerowym/elektrnicznym sklepie) podnioslem lustro, wpakowalem rurke w body i sruuuu!
jaki efekt? czysciutka matryca bez zadnych paproszkow...i przy okazji przeczyscilem sobie matowke
nalezy tylko pamietac aby trzymac pojemnik w pozycji pionowej! (i opracowac technike, aby z pijemnika wylatywalo czyste powietrze bez zadnego szronu, plynu i innych efektow specjalnych)
Powinieneś mieć nicka Mel Gibson :wink:Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
hehe ...a to ciekawe dlaczego na moim avatarze jest Johnny DeepZamieszczone przez gietrzy
![]()
no dobra, a ja na matrycy [20D] nie mam paprochów tylko takie jakby plamki, sam nie wiem od czego. mozna po porównać do śladów jakie po wyparowaniu zostawiają krople wody na czystej szybie. Co z tym zrobic??
[te zanieczyszczenia na fotakch wyglądają jak tłuste palmy]
Ostatnio edytowane przez zabol ; 09-03-2006 o 02:53
A propos cen firmy z Piastowa: Eclipse 60 zł, Swab 25 zł/szt (do 20D, 300D, 350D) albo 12 Swabsów 244 zł![]()
No bo pewnie ktos woda lecial...Zamieszczone przez zabol
Eclipse + swaby... i bedzie czysto
Acha, i zabol, to troche bardziej delikatna robota niz update firmaware wiec sobie dobrze poczytaj tu i gdzie indziej jak sie do tego zabrac...
Jak sie nie czujesz pewnie do wal do serwisu.
Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
marabut199 - to chyba nie bedzie standardowe czyszczenie matrycy. Serwis pewnie nie zzrobi tego za free. ile moze taka przyjemność mnie kosztować.