Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
Ja jadę na zarejestrowanym Windows 7 Ultimate RC (działa do marca przyszłego roku). W7 a Vista to niebo a ziemia; to udany następca Windowsa XP.

Bo Vistę to chyba trzeba zaliczyć do kategorii przejściówek, tak jak Windows Millenium.
Ciekawe ja mam Vistę 64 na jednym komputerze od roku, a na drugim o podobnej "mocy" i konfiguracji Windows 7 RC 64 i poza tym, że ten ostatni jest ładniejszy nie widzę specjalnych róznic w działaniu. Wczoraj zdopingowany podobnymi do twoich wypowiedziami zainstalowałem Windows 7 Enterprise 90 Days Trial 64 na tym samym komputerze co Vista 64 i nie poczułem zwiekszenia szybkości lub zdecydowanych różnic, które usprawiedliwiałyby zmianę systemu i wydanie około 400 zł. Nawet jestem troche zły bo system mi sie podoba . Bedę obserwował oba systemy, może uda mi się uchwycić coś czego nie dostrzegłem do tej pory. Jest jednak róznica - instalacja. Ta jest rewelacyjna. Po ok. 30 min. wliczając w to 12 min. na ściąganie najnowszych driverów i uaktualnień i 4 chyba restartach, system jest gotowy do działania i połączony z siecią. Dawniej tak nie bywało .
Link do Windows 7 Enterprise bo nie wszyscy o tej edycji wiedzą.

"http://www.vista.pl/porady/968_instalacja_windows_7_na_przykladzie_edycji_ent erprise.html"

Pozdrowienia, swnw.