Cytat Zamieszczone przez Elmarqo Zobacz posta
męska decyzja Enegia_ki
dzieki za uznanie [poczulam sie, jakbym dostala medal ]

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
Tylko uważaj, bo to wciąga zacznie się: nowy wiatraczek, nowy dysk, nowa myszka itp.
tego sie wlasnie obawiam :wink:
moze myszki najmniej :wink:

Cytat Zamieszczone przez czajna Zobacz posta
Ja bym wziął to co sam Ci podałem wcześniej
pamietam o tamtym zestawie, nie wyrzucam niczyich rad do kosza, po prostu poszlam pogadac do sklepu i pokazalam tu, co mi zaproponowano
potrzebuje paru dni na rozeznanie sie w cenach i specyfikacji sprzetu, bo to dla mnie zupelnie nowy temat, wiec dobrze, zebym miala porownanie z kilku zrodel

Cytat Zamieszczone przez czajna Zobacz posta
Ja bym jedynie wymienił płyte na Abit AB9 PRO Intel P965 LGA775 477 zł w techplanet.pl, pamięć na Patriot 2GB (2x1GB) DDR2-800 LLK 460zł arche.net.pl - allegro, i ten zasilacz na mocniejszy Be Quiet! Straight Power BQT E5 Dual Rail - 500W 359 zł shisoARTS - allegro...
Reszta może zostać
niestety, w moim przypadku tak sie nie da, nie mam nikogo, kto by mi to zlozyl - wiem, bo najpierw rozpuścilam wici po znajomych i żaden spec sie nie znalazł - gdyby było inaczej, nie zawracałabym Wam głowy
tak wiec jestem skazana na zakup w jednym sklepie, gdzie mi to zloza, przetestuja i dadza gwarancje, że dziala

mozesz wyjaśnić, czemu mocniejszy zasilacz?
i czy to "Be Quiet!" w nazwie naprawdę oznacza cichszą pracę?

Tom01 - chcialam zadac pytanie, które Jarooo właściwie zadał juz za mnie - jaki komputer markowy byś polecił do obróbki zdjęć?
ja naprawdę uczciwie rozważam wszystkie możliwości [składak/gotowiec/mac], wiec będę wdzięczna za podanie konkretnych modeli [tak, jak konkretnie umiałeś doradzic przy monitorach]

Cytat Zamieszczone przez franker Zobacz posta
jestem wzruszony;]
wyślę Ci chusteczke na PW :wink: