Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
Mocy nie ma się co czepiać bo to i tak pisane palcem po wodzie. Jeśli ktoś jest fanatykiem liczb, to proponuję 1KW albo więcej. Choć taniej będzie napisać sobie moc na obudowie mazakiem. A marka to jedno i drugie chińszczyzna, więc jeden pies, czy to Tagan, Coolermaster czy inny .

Z naciskiem na "IMO".
Oj, to moze logic instalowany seryjnie do obudowy ?? moze zasilacz za 40 zł ?? :neutral: Mam inne podejscie po utracie kilka razy dyskow i dziwnych rzeczach ktore sie z nimi robily typu wylaczanie i wlaczania sie im zasilania podczas pracy komputera. Nie fajnie stracic 2 dyski 120gb w ciagu pol roku. Teraz jade na taganie i 320gb i nic zlego sie nie dzieje. Pozatym rozkrecilem troche zasilaczy i wiem ze pomimo ze wszystko chinszczyzna to roznica jest kolosalna chociazby w technologi wykonania, zastosowanych filtrow itp. Ja bym kupil lepszy (ktos kiedys napisal ze im ciezszy tym lepszy) i spal spokojnie, zwlaszcza w czasach kiedy karta graficzna ma takze podlaczane osobne zasilanie. Zwykly zasilacz z komputera wazy ponizej 1kg, tagan wazy duuuuuuzo wiecej, a ryzu dosypanego w srodku nie ma, jest roznica w elektronice :wink: