Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1137

Wątek: Jaki komputer?

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Smile

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    ...Polecono (nie ja) Martoxa, jako lepszą alternatywę kart ogólnodostępnych, do komputera dla normalnego śmiertelnika.(...) Faktem jest, że te karty są lepsze od 90% dostępnych na rynku i polecenie takiej, za te same pieniądze, jest jak najbardziej na miejscu. ...
    Witaj Tom01 .. i kolejna burza z Twoim udziałem (to nie zarzut oczywiście - stwierdzenie faktu)..
    Wiem - z PW - że nie jesteś ortodoksyjnym fanatykiem matroxa, etc. - "wpadłeś w dyskusję", w której pojawiło się masę - mniej lub bardziej uzasadnionych argumentów...
    Mam taką propozycję - wspomniałeś o 90% kart gorszych od M. ... aby przerwać falę ataków i pyskówek - dla użytkownika forum CB niewiele IMHO z tego wynika (pozostaje niesmak po wycieczkach osobistych) - WSKAŻ proszę karty, które w Twoim mniemaniu (na bazie Twojego doświadczenia) są w miarę godną alternatywą dla matroxów a jednocześnie pozwalają na nieco więcej w aplikacjach innych niż 2D.
    Na początek - gwoli przypomnienia - sugerowałeś Sapphire'a. ("To tajwan ale niezły.") i modele RADEON X1300 (do stacji jednomonitorowej) lub X1950 (2xDVI)
    Myslę, że Twoje sugestie będą dobrym punktem odniesienia dla wielu osób modyfikujących swoje komputery pod kątem obróbki w PS.
    Pozdrawiam

P.S. Krótka lista 5-10 modeli w różnych przedziałach cenowych - modele pewne, kupowane przez Twoich klientów

EDIT: To pytanie o charakterze POMOCOWYM dla innych - ja wybrałem polecany przez Ciebie model Sapphire X1950 - dzięki
    Ostatnio edytowane przez adalbert ; 21-06-2007 o 14:54

Uprawnienia umieszczania postów