Cytat Zamieszczone przez Theoo Zobacz posta
Witam onanistów sprzetowych Zadam tylko jednopytanie - a co masz zamiar robić na tym kompie??? Do archiwizacji - 1000 zet wystarczy, Do podstawowej obróbki - 1500 zet. Do trocę powazniejszej - 3000. Monitor - za 1400 kupisz cokolwiek co bedzie normalnie chodziło. A kombinacje co lepsze dysk taki a sraki ....
Zajmuje się grafiką i zdjeciami. Pracuję na 2 kompach Apple G4 + 21`", w dom PC 3Ghz, podręczna 1GB dysk 80GB + 21 " SONY 5 letni co z resztą??? Nie obchodzi mnie to. Jest to stabilne!!!! Nie wiesza się pomimo XP prof. Ten zestaw służy tylko do PRACY i OBRÓBKI ZDJĘĆ a nie dymania w strzelanki i inne pierdoły. Widzę że na forum roztrząsa się już takie gnioty że.... rzygać się chce. Prawda jest taka im bardziej wyuzdane tym szybcie się ***... Komp ma być prosty jak muł roboczy. To wszystko. Ja pracuję na 3 korpusach Hassel 500, Mamyia 67, Canon 350. Wszystko. No more. Bo i po co?? Słoików mam w sumie 8!!! W tym tylko jeden zoom do canona - KIT owy. Rezsta stałki. Dlaczego - bo na tym pracuję a nie się branz... albo przy piwie rostrząsam o wyższości X od Y bo ma 2 linie w centrum więcej.
Więc idz do gościa od kompów i zamów stabilnego woła roboczego bez podświetlonych wiatraków, kręcenia procka itd.itp.
Nie obraź się, ale masz dużą zdolność wyczytywania rzeczy których nie ma, przynajmniej w tym wątku. Zdaje się zresztą, że w tym miejscu nikt się tak - jak mówisz - nie branzlował swoim sprzętem jak Ty:-D Proponuję więcej tu nie zaglądać aby mdłości Tobą nie wstrząsały.
Miłego dnia.