Strona 76 z 114 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 1137

Wątek: Jaki komputer?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Proszę zdradzić skąd Pan to ma? Ściągałem wczoraj RC32 z M$ i jest to 7100.
    Z rapidshare . Działa na normalnym kluczu z MS, aktywuje się bez problemu.

Początki nałogu

Domyślnie

A krąży gdzieś w sieci polska kompilacja 7217?
    Ostatnio edytowane przez panmateusz ; 23-05-2009 o 16:21
    Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Vitez, skanowales tego 7217 na wiry? Ponoc na torrentach itp kraza kompilacje zawirusowane itp. Jedyna bezpieczna wolna od syfu jest ponoc z MS.com

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

ja mam PL, ale nie wiem którego builda, śmiga aż miło - nic o wirach mi nie wiadomo, w razię czego mogę podać namiar
    Reklama (z łac. reclamo, reclamare) to informacja połączona z komunikatem perswazyjnym. Zazwyczaj ma na celu skłonienie do nabycia lub korzystania z określonych towarów czy usług, popierania określonych spraw lub idei (np. promowanie marki).
    http://noop.pl <-homesite

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytuję za serwisem vista.pl
    Windows 7 RC zainfekowany !
    Problem dotyczy systemu Windows dostępnego w popularnej sieci wymiany plików torrent. Infekcja to koń trojański TROJ_DROPPER.SPX. Program ten umieszczony został w pliku setup.exe. Przypomnę również, iż poprzednio w ww. sieci znalazła się zainfekowana i spreparowana wersja Windows 7 RC zawierająca konia trojańskiego, który przyłączał komputery do bonetu wykorzystywanego do dalszej dystrybucji innego złośliwego oprogramowania. Jego ofiarą padło ponad 27 tysięcy komputerów.

Dużym prawdopodobieństwem korzystania z torrentów przez innych użytkowników było zamulenie serwerów MS, które wręcz padały z przeciążenia, gdy każdy chciał pobrać najnowszą (i bezpłatną) wersję RC następcy Windows Vista. Wiele osób dostało nauczkę, iż nie warto korzystać z niepewnych źródeł jakim są sieci wymiany plików, gdyż może się to skończyć bardzo źle.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Vitez, skanowales tego 7217 na wiry? Ponoc na torrentach itp kraza kompilacje zawirusowane itp. Jedyna bezpieczna wolna od syfu jest ponoc z MS.com
    Na torrentach tak... jednak ja nie ściągam z torrentów . Skan robiony - "mój jest chyba w porządku" .
    Co do polskiej wersji... instalki polskiej nie ma, ale spolszczenia są. Nie wiem czy do wersji 7217 są bo się nie interesuję, wolę angielską wersję.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Czesto torrent = rapid = odsiebie = ftp'y = wszystko inne Wiec akurat tutaj tez mozna sie naciac To tylko inny system przechowywania plikow, ale wersja moze byc wrzucona taka sama

Początki nałogu

Domyślnie

Vitez, pisałeś, że korzystasz z wersji 64-bitowej. Czy jest sens instalować 64-bitową siódemkę na dośc leciwym komputerze - Core 2 Duo 2.2 GHz z 2GB pamięci?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Czesto torrent = rapid = odsiebie = ftp'y = wszystko inne Wiec akurat tutaj tez mozna sie naciac To tylko inny system przechowywania plikow, ale wersja moze byc wrzucona taka sama
    Naciąć się można... ale przed instalacją przeskanowałem najpierw plik .iso a potem już nagraną płytkę dwoma niezależnymi skanerami, bo czytałem już wcześniej, że różne buildy bety czy pre-RC bywały zainfekowane... więc raczej się nie naciąłem .

Cytat Zamieszczone przez panmateusz Zobacz posta
    Vitez, pisałeś, że korzystasz z wersji 64-bitowej. Czy jest sens instalować 64-bitową siódemkę na dośc leciwym komputerze - Core 2 Duo 2.2 GHz z 2GB pamięci?
    64bit jest sens instalować gdy ma się ponad 3GB ramu. W innym wypadku raczej nic konkretnego nie da ta wersja, poza trudniejszą dostępnością sterowników (np do USB sticka BlueConnect nic nie ma pod Win 7 64bit, więc muszę się wstrzymać z instalacją tego systemu na laptopie) - ale Win7 jest też w wersji 32bit (x86), więc śmiało.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Proszę zdradzić skąd Pan to ma? Ściągałem wczoraj RC32 z M$ i jest to 7100.
    A jak pobrać cokolwiek ze strony Microsoftu? Próbowałem wczoraj, zalogowałem się i wywala mi praktycznie pustą stronę z jakąś animowaną ikonką...

Strona 76 z 114 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów