"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja bym wziął to co sam Ci podałem wcześniej chociaż tak konfiguracja bardzo ok i dobrze że dowalili Ci Raptora.
Ja bym jedynie wymienił płyte na Abit AB9 PRO Intel P965 LGA775 477 zł w techplanet.pl, pamięć na Patriot 2GB (2x1GB) DDR2-800 LLK 460zł arche.net.pl - allegro, i ten zasilacz na mocniejszy Be Quiet! Straight Power BQT E5 Dual Rail - 500W 359 zł shisoARTS - allegro...
Reszta może zostać![]()
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach
O! Widzę że ktoś jeszcze poparł mnie z Matroxem.![]()
A niech mi ktos wyjasni co to za karty ATI Fire GL? Na przyklad takie cacko kosztuje ponad 6tys. ATI Fire GL V7350 PCI-E 1GB. Do czego sluza te karty?
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
http://matrox.com/graphics/en/corpo/products/home.php
Kiedyś poznawało się Matroxa, po tym, że na monitorze był ostry obraz w rozdzielczości 1600x1200. Teraz poznaje się po tym samym, jeśli jest podłączona analogowo do monitora, po ciszy, po komfortowo rozwiązanym zarządzaniem kartą i po tym że nic od niej nie odpadnie w czasie pracy.
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl