Strona 12 z 114 PierwszyPierwszy ... 210111213142262112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 1137

Wątek: Jaki komputer?

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

A tak nawiasem, to my tu sobie gadu, gadu a Apple wypuściło 8-śmio rdzeniowca http://www.apple.com/macpro/
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Domyślnie

jedno pytanie - dlaczego nikt nie polecił monitora CRT? moze wyjdzie moja niewiedza i uprzedzenie ale wydaje mi sie ze crt jednak wciaz górą na lcd

reszta sprzetu jaka zostala zaproponowana bardzo mi sie podoba - o ile uzytkownik nie bedzie robil OC

Jesli planuje oc to zastanowilbym sie na e4300 ktorego przekreciłem o 78% :-) na sprzecie nie z najwyzszej pólki (najprostsza plyta asusa p5b - comanndo do tego jest lepsze)

Wziąłbym jednak wtedy inny zasilacz np Tagan albo sprawdzony topower.
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

pst a gdzie ty kupisz dziś dobre i nowe CRT ? o to raczej trudno ...

Uzależniony

Domyślnie

Mam jeszcze pytanie dotycznące płyty głównej - czy każda z poniższych będzie równie dobrze współpracowała z Core2 Duo E6600 4MB, czy jednak któraś z nich duzo bardziej od pozostałych z tym procesorem się lubi (także gdy chodzi o ewentualne podkręcanie):

Asus P5B Deluxe P965 DDR2 Sata II Raid Glan
    Asus P5W64 WS Pro
    ASUS P5W DH Deluxe

pozdr.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

imho tylko i965P .... asus w dowolnej byle nie najniższej wersji, do podkręcania wybieramy płyty z ubogim wyposarzeniem czym mniej dodatków tym bardziej stabilna konstrukcja

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    imho tylko i965P .... asus w dowolnej byle nie najniższej wersji, do podkręcania wybieramy płyty z ubogim wyposarzeniem czym mniej dodatków tym bardziej stabilna konstrukcja
    Dzięki za wyjaśnienie.

Przeglądając oferty kart graicznych trafiłem na kartę projektowaną specjalnie pod 2D: NVIDIA Quadro NVS 285 128MB TurboCache. Niestety nie znalazłem o niej żadnych komentarzy czy recenzji. Jeśli miał z nią ktoś do czynienia lub wie o niej coś więcej, to będę wdzięczny za informacje.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez renes Zobacz posta
    Dzięki za wyjaśnienie.

Przeglądając oferty kart graicznych trafiłem na kartę projektowaną specjalnie pod 2D: NVIDIA Quadro NVS 285 128MB TurboCache. Niestety nie znalazłem o niej żadnych komentarzy czy recenzji. Jeśli miał z nią ktoś do czynienia lub wie o niej coś więcej, to będę wdzięczny za informacje.
    Typowa karta dla grafikow do cad itp. Bywaly rozne problemy ze sterownikami w tych Quadro ale to stare czasy i jesli komp ma byc tylko do grafiki to bedzie naprawde dobry wybor.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uzależniony

Domyślnie

Wyłącznie obróbka zdjęć. Dzięki.

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Jak juz wspominalem wczesniej. Karta tylko i wylacznie do grafiki. Do niczego wiecej sie nie nada. O komentarze trudno, bo malo kto tego uzywa. Przez dwa lata pracy, tylko raz sprowadzalem taka karte dla jakies firmy zajmujaca sie wlasnie obrobka zdjec.
    Ślubna
    No i niestety N.

Uzależniony

Domyślnie

Wydaje mi się, że wezmę którąś z poniższych, obydwie można dostać za ok. 400zł:

1. NVIDIA Quadro NVS 285 128MB TurboCache
    2. Matrox Millenium G-550 32MB DDR BOX (PCI-E)

Czy pod Home XP będą dobrze pracowały - ma to znaczenie?

Strona 12 z 114 PierwszyPierwszy ... 210111213142262112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów