List polecony wysłałem 2 czerwca, do tej pory cisza, zadnego majla. Kilka dni temu napisałem do Marie.Quinn ale poki co bez odzewu.![]()
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Łączę się z Tobą w radości po otrzymaniu cashbacku :-D (też wpłynął przed chwilą)... status mam ten sam
Ostatnio edytowane przez adalbert ; 23-07-2007 o 16:00
Ja wysłałem formularz pod koniec czerwca priorytetem poleconym i właśnie dostrzegłem pieniązki na moim koncie:-D
Aparat Foto
Dzisiaj otrzymałem zwrot za lampę EX 430. Na moje konto w ING Bank Śląski wpłynęło 40 zł - czyli bank "łyknął" 20 zł za operację. Ale dobre i to... aha, priorytet poszedł 2 czerwca 2007 r., więc prawie 2 miechy czekania...
ja zalatwilem sprawe w 4 tyg
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
postów tu wiele i troche poczytałem ale czas mnie dzis goni i w związku z tym mam pytanie: w formularzu wybrałem kit (5D + 24-70) i mam podać nr fabryczny i nie wiem jaki czy puszki czy moze jest gdzies nr fabryczny zestawu - jesli tak to gdzie...?? moze ktos pomoże..![]()
Co prawda inna puszka i inny obiektyw, ale ja podałem numer bodyNa razie dostałem standardowego maila, że zwrot może być trochę później, ale robią co mogą
![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl