A ja wyslalem poleconym formularz, kody i kopie fakktur... i po dwoch tygodniach cisza. Po jakim czasie dostaliscie potwierdzenie mailem?
A ja wyslalem poleconym formularz, kody i kopie fakktur... i po dwoch tygodniach cisza. Po jakim czasie dostaliscie potwierdzenie mailem?
║ 50D i 30D + graty ║
2 dni temu formularz nie chciał mi sie wyświetlić, jakieś problemy były na stronie.
I coś chyba nadadl jest nie tak, bo nie ma miejsca nawet teraz na nazwę banku, a tym bardziej SWIFT! Kurde... :/
EDIT: Możlliwe, że to wina przeglądarki bo juz wszystko jestOpera nie wyswietlala mi widocznie poprawnie
![]()
Ostatnio edytowane przez Hubert01 ; 21-06-2007 o 23:15
Ja na 100% prz wypelnianu formularza, nie mialem pozycji z kodem swift.. ;/ Co mnie zdziwilo, czytajac objasnienie pod numerem IBAN.. Wyslalem kody 25 maja, emaila dostalem 14 czerwca, pieniazkow jeszcze nie ma![]()
Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno promocja przedłużona do końca sierpnia, czy coś o tym wiecie??
To w jakim celu rozsiewasz niesprawdzone plotki? Jeśli "słyszałeś" podobno... podaj źródło.... w przeciwnym wypadku - jest to IMHO zaśmiecanie forum ...
*Okres promocji na aparat EOS 400D został przedłużony do 31 Sierpnia 2007.
Tak ciezko wejsc na www.canon.com.pl ?
Litosci!
No i to jest konkret...![]()
dokładnie tu: LINK
IMO - w przypadku 400d to prosta odpowiedź canona na cashback nikona (d40x - link) - również trwa do końca sierpnia![]()
Dla fotografujących to najbardziej komfortowa sytuacja - gdy giganci są zmuszeni konkurować ze sobą [szkoda, że w przypadku 5d nikon nie ma alternatywy - byłoby taniej]
Ostatnio edytowane przez adalbert ; 22-06-2007 o 17:18
Pewno to głupie pytanie, ale nie znam sie na tym w ogóle...![]()
Kupiłem w Fotojockerze Lampe 430 EX i na pudełku, na oryginalnym kodzie mam naklejke z innym kodem paskowym...mam wysłac z tą naklejką? Miał ktoś podobnie?
Sorry jeśli było ale przejrzałem cały wątek i nie znalazłem...może źle szukałem..
Z góry dzięki..
30D,grip, C17-40@4, C50@1.8, C24-70@2.8, C70-200@2.8, C430EX,
Ja też miałem naklejona inna naklejkę na tą odpowiednią na pudełku 430ex.
Dokleiłem ją i przykleiłem wyżej, wyciąłem dwa kody i wysłałem do Irlandii.
Pozdrawiam - Michał Słonczyński