Wysłałem kody 28-05 (priorytet polecony) dopisałem recznie SWIFT,
e-mail dostalem 07-06 ("Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie dnia 6/6/2007 i realizujemy je."),
kasa na koncie dzisiaj się pojawiła.
![]()
![]()
![]()
Wysłałem kody 28-05 (priorytet polecony) dopisałem recznie SWIFT,
e-mail dostalem 07-06 ("Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie dnia 6/6/2007 i realizujemy je."),
kasa na koncie dzisiaj się pojawiła.
![]()
![]()
![]()
Otrzymałem właśnie 40 zł za 430 EX. Niewiele, ale zawsze coś![]()
U mnie tez dzisiaj sie pojawily pieniazki za Canona. Ktos sie zalil ze mu bank straszne pieniadze naliczyl. Ja wysylalem za 5D + 24-105 + lampka + i 100 2.8 Macro. Tyle ze ja wszystkie produkty dalem na jednej aplikacji a nie na oddzielnej do kazdego. ING potracilo mi za calosc 20 zl a nie od kazdeego produktu. Moze trzeba wszystko dwac na jednej aplikacji.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Niektorych namowilem do wyslania o zwrot nawet po 3 tygodniach po terminie do jakiego tzeba bylo wyslac (to wtedy na te 30D co byla) i co? I kasa sie na koncie pojawila. Bajzel maja ze w ogole szkoda pisac.
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 20-06-2007 o 21:36 Powód: Automerged Doublepost
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Ufff... szczerze mówiąc zaniepokoił mnie post MARANTZA - celowo zwlekałem z wysyłką aplikacji, by na jednym formularzu umieścić maksymalną ilość gadżetów (wg reg. 4 szt.) i MARANTZ zbił mnie trochę z pantałyku (jeśliby tak miało być - to okazałoby się, że niepotrzebnie zwlekałem z wysyłką)
Post JaBlama daje pod rozwagę wszystkim korzystającym z promocji
WNIOSEK:
RAZ A DOBRZE- tracimy wówczas 20zł zamiast np. 80.
Ostatnio edytowane przez adalbert ; 21-06-2007 o 21:22
Własnie, gdzie ma wpisać SWIFT? Na formularzu jest miejszce tylko na IBAN. Gdzie go wpisywaliście?
Mnie się nie udało wszystkiego umieścić w jednej aplikacji, na każdy przedmiot musiałem wypisywać oddzielnie (choć fakturę VAT miałem jedną). Nie widziałem nigdzie opcji, gdzie by można było dopisać kolejny przedmiot. Wkurzyło mnie to od razu, ale uznałem, że tak widocznie musi być.
FOTOINKWIZYTOR