Strona 40 z 56 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

A ktoś już tak kupował? Bo ten kod kreskowy będzie wycinany z jednego pudełka. I wydaje mi sie ze Canon nie pozwala za rozłączanie zestawów. Jak szukałem na allegro, to jedni piszą "obiektyw odłączony od zestawu i Cash Back nie obowiązuje", a inni "jak najbardziej dołączają kod i można skorzystać". Ciężko jest otrzymać jednoznaczną odpowiedź. Nie chciałbym zostać na lodzie Może ktoś zna numer telefonu, ale taki z którym można sie połączyć , gdzie uzyskam informacje.

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Kolego chyba nawet w tym poście było to poruszane.. ludzie kupowali w ten sposób i dostawali zwrot. Przeczytaj dokładnie, (wiem że jest tego dużo) ale tu znajdziesz wszystko.

recha
    Guest

Domyślnie

Mam do Was pytanie bo w watku tego nie znalazlem, moze kotos mi odpowie.

Wysylajac papiery o zwrot do canona podalem email do ktorego teraz nie mam dostepu :-( Czy zey dostac zwrot trzeba najpierw otrzymac od canona email o zwrocie i go potwierdzic? Czy przelewaja od razu? Jesli potrzebny jest aktualny email to moze wiecie na jaki adres go wyslac bo od canon polska takiej informacji nie udalo mi sie uzyskac. Z GORY DZIEKUJE ZA ODP

Coś już napisał Awatar Novaro

Domyślnie

Nic nie trzeba potwierdzać bez obaw. Dwa razy dostałem zwrot za pierwszym był jakiś email że rozpatrują , ale nie było potrzeby zatwierdzać za drugim pieniądze trafiły na konto bez żadnej informacji
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ja wycinałem całe boki z kodami i bez kłopotu
    Ostatnio edytowane przez Novaro ; 18-06-2007 o 19:48 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sproqet Zobacz posta
    A ktoś już tak kupował? Bo ten kod kreskowy będzie wycinany z jednego pudełka. I wydaje mi sie ze Canon nie pozwala za rozłączanie zestawów. Jak szukałem na allegro, to jedni piszą "obiektyw odłączony od zestawu i Cash Back nie obowiązuje", a inni "jak najbardziej dołączają kod i można skorzystać". Ciężko jest otrzymać jednoznaczną odpowiedź. Nie chciałbym zostać na lodzie Może ktoś zna numer telefonu, ale taki z którym można sie połączyć , gdzie uzyskam informacje.
    www.canon.pl - nie polecam bo oni chyba nawet nie wiedza co to promocja i Cashback. Jak kiedys sie pytalem o kody to mi pani potrafila wydukac tyle ze na stronie wszystko opisane i pokazane (szkoda tylko ze w ogole sie te kody ze strony z kodami na pudelkach inie pokrywaly, ba nawet ani troche nie wygladaly jak te na pudlach)

www.canon.com a potem numer na Irlandie i tam Ci wszystko powiedza...
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Domyślnie

Mam problem, nie chce mi sie wyswietlic strona: http://www.canon-europe.com/2007promotions
    Juz nieduzo czasu zostalo na wyslanie zgloszenia i zaczynam sie powoli niecierpliwic. Od paru dni probuje i nic:/
    U Was jest tak samo?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubert01 Zobacz posta
    U Was jest tak samo?
    spokojnie, najprawdopodobniej mają tylko chwilowe problemy. zdarza się najlepszym.

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubert01 Zobacz posta
    Mam problem, nie chce mi sie wyswietlic strona: http://www.canon-europe.com/2007promotions
    U Mnie to samo, ale jak w kwietniu probowałem wejsc to przez jakis czas podobnie bylo, pozniej normalnie ruszyło :smile:

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

No Panowie jestem w cieżkim szoku ale dostałem dziś kase jeden dzień sie mają poślizgu na ale im wybaczam podałem na zgłoszeniu IBAN, a Body 400D z kitem kupowałem w niemczech

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ghost7 Zobacz posta
    No Panowie jestem w cieżkim szoku ale dostałem dziś kase jeden dzień sie mają poślizgu na ale im wybaczam podałem na zgłoszeniu IBAN, a Body 400D z kitem kupowałem w niemczech
    Ja też dzisiaj

Strona 40 z 56 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów