Ja wysłałem zwykły + priorytet 25 maja.. Do dzisiaj nie dostalem zadnej odpowiedzi.. No ale to dopiero 2 tygodnieJesli możecie, piszcie w jakim czasie dostaliście od nich odpowiedz i jak dlugo czekaliście na kaske. Pozdrawiam
Ja wysłałem zwykły + priorytet 25 maja.. Do dzisiaj nie dostalem zadnej odpowiedzi.. No ale to dopiero 2 tygodnieJesli możecie, piszcie w jakim czasie dostaliście od nich odpowiedz i jak dlugo czekaliście na kaske. Pozdrawiam
Ja tez dostałem kaskę, tyle że mniej o 20 PLN. Po prostu bank zabrał za przelew![]()
Być albo nie być, o jest pytanie :-D
Cześć, pisze po raz pierwszy, WITAM WSZYSTKICH
chciałem się zapytać, już prawie wszystkie 37 stron wątku przeczytałem i wyszło ze wysyłam to na niebiesko,
a to na czerwono musze odmoczyć szmatka na mokro i wysłać to co pod spodem…???
( Pierwszy raz mam doczynienia z oznakowaniami i ta promocja canona…)
PS : z tego co wyczytałem nie robią problemów ze ma pudle jest kit z Niemiec, a ja chce zwrot za body w PL..
2 maja wysłałem list priorytetowy (bez poleconego). Mail'a od Canona dostałem 16 maja, pisało w nim że jeśli upłynie 20 dni i nie dostane kasy to mam się zalogować na podanej stronie wpisując ID i mail'a. Upłynęło 20 dni, pieniędzy nie ma, no to próbuje sie zalogować, ale wyskakuje komunikat, że nie ma takiego mail'a. Pojawiła się mała konsternacja, ale nie potrzebnie bo 8 czerwca pieniążki wpłyneły na konto- całe 290 zł za 400D