Cytat Zamieszczone przez forix Zobacz posta

Kilka razy analizowałem allegro uwzględniając koszt wysyłki, w pierwszej wersji ciężko o kontakt, brak odzewu, w stosunku do mojej wersji straciłem ok 120zł w stosunku do drugiej propozycji straciłem ok 20zł.
Jest jedna podstawowa sprawa, przy tej kasie to chyba wolę osobiście pomacać aparat, nie wszyscy są z mojego miasta i nie wszyscy oferują darmowe macanie sprzętu (oferowane punktu odbioru to zazwyczaj prywatne osoby którym terzeba zapłaciś ok 50zł, nie ważne czy bierzesz sprzęt czy też nie
Pozdrawiam
eee..?? nie rozumiem co chcesz powiedziec przez ten cytat. Straciles 120 zl? i 20 zl? za to ze bierzesz aparat czy nie placisz 50 zl?

Ja akurat jak kupowalem moja lampe w fotojokerze to pytalem co w momencie kiedy cos z lampa jest nie tak, ze np w ciagu 2 dni cos sie jej przydarzy i odmowi wspolpracy. Pan z fotojokera powiedzial ze nie oddaja kasy i nie wymieniaja na nowy. Tylko seriws. Podbijaja CI gwarancje w minucie placenia za sprzet. W nosie mam taki biznes. Masa sklepow daje ci tydzien na sprawdzeie spokojnie a dopiero potem podbija karte gwarancyjna!