Pokaż wyniki od 1 do 10 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Mieszany widok

Domyślnie Hmmm...

Aparat dotarł, jednak z pudełka jest już coś zerwane, jeśli dobrze myślę to właśnie ten kod który powinienem wysłać, czy może właściwy jest któryś z tych kodów które pozostały?

Pozdrawiam
    Bourbon

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bourbon Zobacz posta
    z pudełka jest już coś zerwane

Zazwyczaj sprzedawcy tzw. "pośrednicy" zrywają nalepki sklepów w których kupowali, bo inaczej wiedziałbyś gdzie jechać żeby kupić go po niższej cenie.

Bywalec

Smile

Podzielę się z Wami krótką refleksją na temat Fotoit. Wypatrzyłem (zupełnie niechcący) umarłego piksela na tylnym wyświetlaczu LCD. Puszkę miałem od poniedziałku, około 350 zdjęć. No i pojechałem do Fotoit i mili panowie (a właściwie szef) orzekł, że nie ma problemu - mogą wymienić mi na nową. No i wymieniłem.

Jestem pod wrażeniem - wcześniej, w przypadku Nikona były problemy z ew. oddaniem, jeżeli zrobiło się więcej niż 10-20 fotek - sprzedawcy kręcili nosami. Tutaj bez problemu mogłem poprzebierać w sprzęcie i wymienić. Pozostaje tylko polecić firmę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bourbon Zobacz posta
    Aparat dotarł, jednak z pudełka jest już coś zerwane, jeśli dobrze myślę to właśnie ten kod który powinienem wysłać, czy może właściwy jest któryś z tych kodów które pozostały?

Kod, który masz wysłać znajduje się pod naklejką powyżej zdjęcia korpusu.
    Mowa o naklejce z kodem i numerem 1234B015.
    Tylko ostrożnie odklejaj żeby nie uszkodzić kodu pod spodem.
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Domyślnie

krzysp, jesteś pewien? Trochę dziwne to, kod trzeba wysłać a go zaklejają naklejką?

Może to ktoś jeszcze potwierdzić, bo już zwrotną paczuszkę do Fotoit przygotowałem...
    Pozdrawiam
    Bourbon

Uprawnienia umieszczania postów