Aparat dotarł, jednak z pudełka jest już coś zerwane, jeśli dobrze myślę to właśnie ten kod który powinienem wysłać, czy może właściwy jest któryś z tych kodów które pozostały?
Aparat dotarł, jednak z pudełka jest już coś zerwane, jeśli dobrze myślę to właśnie ten kod który powinienem wysłać, czy może właściwy jest któryś z tych kodów które pozostały?
Pozdrawiam
Bourbon
Podzielę się z Wami krótką refleksją na temat Fotoit. Wypatrzyłem (zupełnie niechcący) umarłego piksela na tylnym wyświetlaczu LCD. Puszkę miałem od poniedziałku, około 350 zdjęć. No i pojechałem do Fotoit i mili panowie (a właściwie szef) orzekł, że nie ma problemu - mogą wymienić mi na nową. No i wymieniłem.
Jestem pod wrażeniem - wcześniej, w przypadku Nikona były problemy z ew. oddaniem, jeżeli zrobiło się więcej niż 10-20 fotek - sprzedawcy kręcili nosami. Tutaj bez problemu mogłem poprzebierać w sprzęcie i wymienić. Pozostaje tylko polecić firmę.
link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 LPotem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.
krzysp, jesteś pewien? Trochę dziwne to, kod trzeba wysłać a go zaklejają naklejką?
Może to ktoś jeszcze potwierdzić, bo już zwrotną paczuszkę do Fotoit przygotowałem...
Pozdrawiam
Bourbon