Pokaż wyniki od 1 do 10 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbig Zobacz posta
    Nie, nie muszą być takowe pudła, wystarczy paragon/faktura po 01.01.2007. Jednak TIP nie wystawia Ci rachunku, tylko, co najwyżej, daje ten, który dostał przy zakupie (np. w Niemczech). Trzeba poczekać z pół miesiąca, aż wszyscy pojadą po nowe towary i będą mieli odpowiednie rachunki.
    Witam,
    Co to znaczy odpowiednie rachunki?
    Wystarczy przejrzeć temat dotyczący poprzedniej promocji na zwrot pieniędzy przez Canona. W kilku miejscach pojawiła się informacja i wyjaśnienie, że nigdzie nie jest napisane, że mieszkaniec (obywatel) Polski musi kupić sprzęt koniecznie w Polsce (czytaj. musi mieć dokument zakupu z Polski). Przecież jesteśmy już w unii.
    Wystarczy sprawdzić na stronie Canona z FAQ: cyt...
    Promocja jest ważna w następujących krajach: Austria, Belgia, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Węgry, Wlk. Brytania, Włochy. Aby otrzymać zwrot części zapłaty, produkt musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów i musisz być konsumentem w kraju EEA (Wspólnota Europejska, Norwegia, Islandia i Liechtenstein) lub Szwajcarii.

Ja nie kombinowałem tylko kupiłem u TIPa. Otrzymałem niemiecki paragon. Nawet jeśli nie otrzymam 100 EURO zwrotu to i tak kupiłem taniej niż w większości sklepów internetowych.

BTW: teraz rozumiem dlaczego poprzedni użytkownicy z rozżaleniem wspominają dźwięk migawki z 10D. Przy niej migawka w 30D chodzi jak klekocząca taczka - jest niesamowicie głośna. Chyba Canonowi chodziło o zwracanie na siebie uwagi otaczających nas ludzi. Poza tym już bardziej kolorowego paska nie mogli wymyślić No chyba, że różowy lub neonowo żółty.

PS: Chyba już wiem o co chodziło w tych "odpowiednich rachunkach" - z odpowiednią datą, po 1 kwietnia 2007 r. Chyba z powodu zmęczenia wolno kojarzę .

Dlatego jednym z kryteriów zakupu było otrzymanie sprzętu z rachunkiem wystawionym na dzień po 1 kwietnia 2007.
    Ostatnio edytowane przez krzysp ; 04-04-2007 o 21:14
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Uprawnienia umieszczania postów