Strona 37 z 56 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

wushu
    Guest

Domyślnie

Opłaty zależą od banku i konta. Jeśli ma się np. w PKOBP i konto walutowe, prowzja za przelew z Irlandii wynosi 2E. Osobiście sam czekam teraz na jakąkolwiek odpowiedź od Canona. Też wysłałem jakiś tydzień temu list z kodem, itp. w sprawie promocji. Mam nadzieję, że doszedł i wkrótce dostanę kaske.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I jeszcze jedna rzecz Te wszystkie listy idą do Irlandii, czyli prawdopodobnie w wiekszości pilnują tego wszystkiego Irish'e. A co by tu wiele nie mówić "take your time" to ich motto życiowe. Czyli generalnie są totalnie leniwi, powolni itp. Więc nie dziwi mnie fakt, że jest niezły bajzel, że ludzie nie dostają e-maili, kasy, a jeśli dostają to często z opóźnieniem. Żyjąc na zielonej wyspie już się do tego przyzwyczaiłem także jedyne co możemu to być cierpliwi i dobrej myśli pozdro
    Ostatnio edytowane przez wushu ; 08-06-2007 o 16:52 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja właśnie dostałem maila. Po półtora miesiąca ...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Nie ufam poczcie polskiej.
    też im nie ufam, dlatego pytam jak Wy wysłaliście swoje zgłoszenia. ciekawi mnie to tym bardziej, że adres jest zdaje się na skrzynkę pocztową więc jeśli wysłałbym poleconym - to kto pokwituje odbiór?

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Ja wysłałem Poleconym i ktoś musiał pokwitować :P bo maila dostałem hehe

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sztygar Zobacz posta
    też im nie ufam, dlatego pytam jak Wy wysłaliście swoje zgłoszenia. ciekawi mnie to tym bardziej, że adres jest zdaje się na skrzynkę pocztową więc jeśli wysłałbym poleconym - to kto pokwituje odbiór?
    Dostarczenie do skrzynki jest równoważne pokwitowaniu, tak przynajmniej jest w Polsce.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Dostarczenie do skrzynki jest równoważne pokwitowaniu, tak przynajmniej jest w Polsce.
    zatem kody od elki polecą w przyszłym tygodniu poleconym priorytetem
    dzięki!

Bywalec Awatar decha
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

a ja właśnie dostałem mejla, że najpóźniej za 20 dni przyjdą pieniądze. czyli mimo zamoty z kodami i złym pudłem nie ma problemu żeby otrzymać cashback

Bywalec

Domyślnie

Ja też dostałem e-maila, że w ciągu 20 dni przyślą kasę. Jutro mija termin i wszedłem na wskazaną w e-mailu stronę i wpisałem swój e-mail i nr id i nie ma mnie na liście. Martwi mnie tylko to, że wpisałem tam numeru SWIFT. Poczekam do jutra
    Ostatnio edytowane przez David ; 10-06-2007 o 23:47

Sardon
    Guest

Domyślnie

Ja wysłałem zwykły + priorytet 25 maja.. Do dzisiaj nie dostalem zadnej odpowiedzi.. No ale to dopiero 2 tygodnie Jesli możecie, piszcie w jakim czasie dostaliście od nich odpowiedz i jak dlugo czekaliście na kaske. Pozdrawiam

Coś już napisał

Domyślnie

Ja tez dostałem kaskę, tyle że mniej o 20 PLN. Po prostu bank zabrał za przelew
    Być albo nie być, o jest pytanie :-D

Strona 37 z 56 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów