Dzieki wielkie
A jeszcze jedno pytanie, na stronie submissionstatus.com wyswietla mi sie blad "Invalid Submission ID". Rozumiem ze mam wpisac to co mi sie wydrukowalo na zgloszeniu? Tylko ze ja mam liczbe 6-cyfrowa a na stronie jest przyklad alfanumeryczny "Example: A0012345"?![]()
Da da...
290zł pojawiło się na konciepo prawie 2 miesiacach...
ja mam pytanie:
dostałem list i maila od Canona a w liście następującą treść:
"nie zamieszczono danych dot. konta bankowego bądź te które otrzymaliśmy były błędne. Potrzebny jest Twój numer IBAN nazwa i banku i miasta w którym znajduje się bank"
może mi ktoś pomóc o co z tym chodzi?? wszystko napisałem tak jak chcieli i tak jak doczytałem na forum, numer IBAN wpisałem
Prosze pomocy !!
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Proponuje zadzwonic do banku, zeby podali aktualne dane, ja o maly wlos bym podal zly IBAN, bo wygooglowalem go, ale dla pewnosci zadzwonilem i okazalo sie ze sie ostatnio zmienil i teraz jest inny.
ja nadal nie otrzymalem zwrotu pomimo ze wyslalem poprawny iban itd i cisza, dostalem tylko list z canona ze nie podalem w terminie nr konts i nie dostane, ale wysylajac poprawne dane to mialem troche czasu a tu odpowiedz natychmiastowa, wiec co mam zrobic??
Ha! Doszla kasa
Zgloszenie: 2007-06-29
Przelew: 2007-09-13