Strona 4 z 56 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Coś już napisał Awatar copymaker
    Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbig Zobacz posta
    copymaker, nie jesteś sam ze swoimi planami Ciekawe, czy przed świętami nie znikną wszystkie puszki ze sklepów
    nawet jeśli przed świętami zejdą to spokojnie bo promocja trwa długo; ja mam inne pytanie: w jakiej formie oni te pieniądze oddają?

Bywalec

Domyślnie

Albo wcześniej tego nie znalazłem, albo nie widziałem - http://canonlensacc2007.onlinerebate...owtoclaim.aspx - jak się wejdzie tak po prostu, to jest po angielsku, ale można też przekopać się ze strony promotions na stronę polską i będzie po polsku

Cytat Zamieszczone przez copymaker Zobacz posta
    ja mam inne pytanie: w jakiej formie oni te pieniądze oddają?
    Chyba tak jak był cashback przy 30D - przelewem na konto.

edit: Właśnie sprawdziłem na stronie polskiej - na 30D jest cashback 270zł a nie 390 jak miało rzekomo byc na początku
    Ostatnio edytowane przez Zbig ; 31-03-2007 o 21:50 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

Zbig, w tym linku co zapodałeś jest taka niby-animacja - co zrobić żeby dostać pieniądze z powrotem. Jest tam moment że koleś wyciąga z opakowania z obiektywem jakąś mini książeczkę gdzie jedna z kartek ma nominał 100 euro.... potem korzysta z tej książeczki wypełniając w kompie wniosek. Czy zatem canon zwraca pieniądze tylko z pewnej promocyjnej partii sprzętu? Czy takie książeczki są w każdej paczce?

Bywalec

Domyślnie

Nie, raczej nie - to jakaś ściema. Generalnie musisz wysłać im dowód zakupu, odpowiednie kody wycięte z pudła, jak też wypełnić formularz na stronie.

Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

Nie, raczej nie - to jakaś ściema. Generalnie musisz wysłać im dowód zakupu, odpowiednie kody wycięte z pudła, jak też wypełnić formularz na stronie.
    Czyli pewnie każdy sprzęt z listy, zakupiony w promocyjnym terminie upoważnia do zwrotu kasy. Pewnie ten bloczek ze stueurówką zrobili po to w tej animacji żeby pokazać ten bajer ze zwrotem kasy - przez to jest to bardziej wymowne.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jeszcze jedna sprawa: jeśli kupię zestaw eos 30d razem z obiektywem EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM to czy dostanę zwrot 100 euro za puszke i 150 euro za obiektyw? Czy muszę body i obiektyw kupić osobno a nie w zestawie żeby dostać zwrot za obie rzeczy?
    Ostatnio edytowane przez copymaker ; 31-03-2007 o 22:02 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec

Domyślnie

Myślę, że to nie ma wpływu - tj. kupujesz dowolnie.

A jeszcze odnośnie tego 270zł, które znalazłem na stronie Polskiej - potwierdza to, że **&@^&^$ jest u nas jak zwykle najdrożej - cashback na 30D jest 100 euro, czyli 270zł. Czyżby kurs euro się wachnął na 1 kwietnia ?

Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

Myślę, że to nie ma wpływu - tj. kupujesz dowolnie.

A jeszcze odnośnie tego 270zł, które znalazłem na stronie Polskiej - potwierdza to, że **&@^&^$ jest u nas jak zwykle najdrożej - cashback na 30D jest 100 euro, czyli 270zł. Czyżby kurs euro się wachnął na 1 kwietnia ?
    Zbig nie wiem jak sprawdzałeś ale wyraźnie jest napisane na polskiej stronie że za body 30d jest zwrot 390 zł!!!

A co do zakupu zestawów: body + obiektyw na na polskiej wersji tej strony jak się kliknie next to pokazane są zestawy z promocji, ale niestety każdy z nich ma kwotę zwrotu w formacie "???" Trzeba będzie przed zakupem uderzyć do canona żeby kupić jak najkorzystniej

Nie no faktycznie polska wersja strony musi mieć jakiś błąs bo tutaj http://canonlensacc2007.onlinerebate...t=EOS_30D_BODY jest 390 zł zwrotu za 30d tutaj http://canonlensacc2007.onlinerebate...owtoclaim.aspx 270. Pewnie się ktoś pomylił. Ciekawe w którą stronę
    Ostatnio edytowane przez copymaker ; 31-03-2007 o 22:15

Bywalec

Domyślnie

Zrobiłem tak:

http://canon2007promotions.onlinerebates.com/ -> wybrałem Polskę -> link click here -> Poland -> Next -> Jak zgłaszać.

Wiem, że na około, ale w sumie jestem tam, gdzie dawałem link, tylko po polsku ... Chyba, że macie lepszy link

Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

Zrobiłem tak:

http://canon2007promotions.onlinerebates.com/ -> wybrałem Polskę -> link click here -> Poland -> Next -> Jak zgłaszać.

Wiem, że na około, ale w sumie jestem tam, gdzie dawałem link, tylko po polsku ... Chyba, że macie lepszy link
    Zobacz 2 moje linki post wcześniej. Na jednym jest 390 zwrotu a na drugim 270.

Bywalec

Domyślnie

Te linki, jak nie dojdziesz do tych stron odpowiednio, prowadzą domyślnie do wersji EN, a tam jest w obydwu 100 euro.

OK, proponuję poczekać na rozwój wypadków

Strona 4 z 56 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów