Pokaż wyniki od 1 do 10 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Canon na Zytniej honoruje wydruki komp. Jak dawalem moj 30D do sprawdzenia to od razu dalem tez 70-200 i 100 2.8 , porposzono mnie o ich gwarancje i dowody zakupu wiec dalem ksiazeczki i wydruki potwierdzajace zakup. NIe bylo problemow! Ze zwrotem Canona tez nie. dostalem jak inni 570zl. czekalem od 18 stycznia do polowy marca, jakos tak przyszlo ze w tym samym dniu masa ludzi z CB dostala.
    To nie wiedziałem że przed 1 kwietnia tez była taka promocja :] To może po 30 czerwca dalej będzie

Aha to nawiązując do tych wydruków z kompa to widzę że nie ma co się bać jeśli dadzą pieczątkę. Bo jeśli wam zwrócili to można śmiało kupować

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz posta
    To nie wiedziałem że przed 1 kwietnia tez była taka promocja :] To może po 30 czerwca dalej będzie
    Byla... i znacznie wiecej dawali za Canona 30D (580 a teraz 380). Trzeba bylo kupic chyba do 31 stycznia 2007

Co do wydrukow, ja na kazdym moim jaki dostalem mam i pieczatki sklepu , podpisy , numer "paragonu", co zostalo sprzedane, za ile, ile vatu , dane sprzedawcy i co tam jeszcze
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów