Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
(...)
Fakt, jednym pasuje, innym nie. Nie podlega jednak dyskusji, że 350D jest za mały i nawet ci którym to nie przeszkadza byliby pewnie zachwyceni gdyby dodać mu z każdej strony tych parę milimetrów.
Przez rok użytkowania wymiary 350D też mi odpowiadały. Grip zakładałem tylko po to, żeby mieć dodatkowe zasilanie a nie dlatego żeby było wygodniej. Jednak po przesiadce na 30D mój pogląd zmienił się diametralnie. Teraz kiedy biorę 350-kę do rąk wydaje mi się, że to taka mała zabawka. Nie znaczy to jednak, że jest nie wiadomo jak źle, nadal mogę robić 350D zdjęcia całkiem komfortowo - ważny jest efekt końcowy.
To tak jakbyś długo jeździł oplem astrą i potem przesiadł się do BMW. Od razu poczujesz różnicę, ale nie oznacza to, że astra jest bezużyteczna.
To co napisałeś powyżej bardzo dobrze oddaje rzeczywistość . Ja uważam że do pewnych sytuacji wielkość 350D jest bardzo dobra. Co tu dużo mówić aparat został "uszyty" na miarę marketingu Canona. Taki się dobrze sprzedaje i taki zrobili. Dla mnie to że aparat jest duży i ciężki to dość słaba zaleta - zwłaszcza jak jego możliwości są dość skromne.