Chyba chodzi o serwis przy Łódzkim Towarzystwie Fotograficznym - Piotrkowska przy Struga, za restauracją Esplanada w stronę Centralu, w bramie tam gdzie pub Łódź Kaliska - w głębi po prawej.
Chyba chodzi o serwis przy Łódzkim Towarzystwie Fotograficznym - Piotrkowska przy Struga, za restauracją Esplanada w stronę Centralu, w bramie tam gdzie pub Łódź Kaliska - w głębi po prawej.
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
Pozwole sobie odswiezyc watek. Czy ten serwis nadal istnieje, jesli tak to czy ktos ma z nim jakies doswiadczenia?
Hej,
ja zostawiałem swojego analoga, trzeba było wymienić płytkę pod wyświetlaczem w EOS 5.
Naprawa szybka i w przystępnej cenie. Nie byłem tam jeszcze z cyfrą (nie musiałem)
Napisz na forum jeśli skorzystasz.
Serwis z czystym sumieniem polecam. Trochę trudno tam trafić trzeba wejść w bramę potem schodami na górę. Nie wygląda to zachęcająco (wejście) ale panowie znają się na rzeczy. No i raczej nie licz, że naprawią cokolwiek "od ręki".
Znalazłem namiar:
MECHANIKA PRECYZYJNA
Naprawa Sprzętu Fotograficznego
ul. Piotrkowska 85
90-420 Łódź
tel. 42 639 92 89
Gdzie w Łodzi najlepiej dać obiektyw do czyszczenia? Ktoś ma z tym jakieś doświadczenia?(miłe bądź niemiłe). Oczywiście zalezy mi aby było tanio i dobrze(niekoniecznie szybko)