5-ciekawa
rozumiem, że fotki są kompletnie do ****, ale na pewno nie da się z nich nic wyciągnąć?
Czy z 10 i 12 nie da się nic wyciągnąć np kadrowaniem? Bardziej mi chodziło o konkretne uwagi niż przypomnienie, że brak mi talentu![]()
12-kadr uwaliłeś zdjęcie przez to nieciekawe
Najbardziej podoba mi sie 5tka, 12 inaczej bym kadrowal ale klimat swietny.
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
To jest 12. w oryginale. Problem miałem taki, że było masę ludzi z aparatami (sic!) i ciężko było się wepchnąć w dobre miejsce. Po za tym monopod to jednak nie statyw
Skoro już się usprawiedliwiłemto proszę o propozycję jak pociąć żeby było dobrze
Może stanąć w innym miejscu?? ;-) A tak na serio to ładny widoczek, warto by było poczekać, aż nie będzie ludzi, ustawić się ze statywem i zrobić to na spokojnie.
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
15-chyba w kolorze była by ciekawsza, 14 i 13 spróbować można z HDR bo ciemnawe, lub coś pogrzebać z PS
Ja osobiście proponuję ustawić sobie aparat ... Bo te kolorki jakoś blado wypadają... Co do ogólnej oceny zdjęć... No co mogę powiedzieć... Troszkę więcej wiedzy i na pewno nie będą tak kulały .
Oglądnąłem zdjęcie z kompa w pracy i się lekko przestraszyłem. Rzeczywiście kolory siedzą i płaczą. Poprawiłem jak umiałem i... jak?
Nad 15 jeszcze posiedzę. Właśnie ściągnąłem nowe dxo, zobaczę co z tego wyjdzie.