Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Czy 28-75 to dobry pomysł dla cropa ?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbig Zobacz posta
    W szczególności chciałbym zapytać posiadaczy puszek z cropem i szkieł typu 24/28-w górę - czy nie przeszkadza Wam, np. przy robieniu zdjęć w pomieszczeniach, dziura pomiędzy ultraszerokim kątem a początkiem tego standardu ? Czy nie jest ona wtedy najbardziej kłopotliwa ?
    mam dziure miedzy 22mm a 50mm - w zasadzie jest nieodczuwalna.. moze kiedys czyms ja zapcham ale na razie nie odczuwam takiej potrzeby 8)

Cytat Zamieszczone przez Zbig Zobacz posta
    Na początek chcę wydać na szkła nie więcej niż 2-3 tys., więc czy lepiej brać Tamrona 28-75 i może Tokinę, czy Tamrona 17-50 i mieć prawie na 70-200/4 ?
    co do zestawu jaki planujesz - obawiam sie ze za 2-3 tys takiego (nr. 2) zestawu nie wyczarujesz.. natomiast schodzac z tematu cen - jesli czesciej uzywasz przedzialu 28-75 to kup tego Tamrona, do tego 70-200 a szeroki kat mozesz na razie zapelnic kit'em ktorego w perspektywie wymienisz na np. 10-22.. zestaw bedzie super no i obejdzie sie bez drastycznych zmian na ktorych jednak zwykle sie traci.. tyle odnosnie mojej opinii - jak zwykle jest subiektywna i mozesz z niej skorzystac na wlasna odpowiedzialnosc

zdrowko

Kuba
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 27-03-2007 o 19:14

Uprawnienia umieszczania postów