Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: MS Vista niszczy zdjęcia z 1D/1Ds

Mieszany widok

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie MS Vista niszczy zdjęcia z 1D/1Ds

Chyba nie było...paranoja z tym microsyftem
    http://tinyurl.com/yw77fq

Uzależniony

Domyślnie

Fajne, ciekawe co jeszcze wyjdzie i kiedy ten wynalazek zacznie wreszczie być kompatybilny z resztą świata?

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mylisz pojęcia.
    To reszta świata ma być kompatybilna.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Przed instalacja Windowsa przeczytaj ulotka dolaczona do opakowania lub skontaktuj sie z lekarzem lub farmaceuta. Ciekawe jakie niespodzienki kryje w sobie Vista Vio?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chyba juz zaczynam czekac na Vienne .
    Jak sie tyle grzebali z Vista to watpie w powazny service pack do niej a podejrzewam wiekszosc pary puszczonej w kolejny nowy system, a Vista tak "na odwalsie bo od dawna zapowiadana" jednak wypuszczona mimo ze niedorobiona.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Eee bez przesady ... nie raz tak bylo z systemami M$ ze instalowalo sie je dopiero od SP1 (pomijam 3.11, 95, 98 i Me). Windows 2000 bez SP nie nadawal sie do niczego wlasciwie, xp podobnie. Na tego drugiego podobne byly narzekania a teraz po wejsciu sp2 to calkiem stabilny bezpieczny system. Z vista bedzie podobnie ... po sp1 nawet najwieksi sceptycy zainstaluja i beda zadowoleni.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Z vista bedzie podobnie ... po sp1 nawet najwieksi sceptycy zainstaluja i beda zadowoleni.
    To ja chyba jestem wiekszy od najwiekszych sceptykow bo XP wzialem dopiero ponad rok po SP2 8) (LR 1.0 i CS3 beta oraz dwie gry XP only mnie zmusily).

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    ...oraz dwie gry XP only mnie zmusily.
    Saper?

Coś już napisał Awatar kaspeed
    Miasto
    Chełmek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Eee bez przesady ... nie raz tak bylo z systemami M$ ze instalowalo sie je dopiero od SP1 (pomijam 3.11, 95, 98 i Me). Windows 2000 bez SP nie nadawal sie do niczego wlasciwie, xp podobnie. Na tego drugiego podobne byly narzekania a teraz po wejsciu sp2 to calkiem stabilny bezpieczny system. Z vista bedzie podobnie ... po sp1 nawet najwieksi sceptycy zainstaluja i beda zadowoleni.
    Nie wiem czemu pomijasz tez 98 i ME skoro to właśnie jak do tej pory były najgorsze systemy M$. Na 98 dało się pracować dopiero od wersji Se, a na Me nigdy (kumpel jak zainstalował to mu działał do pierwszego ruchu myszą)..... Ahh gdzie te czasy MS-DOS 5.0 i Word-Perfect for DOS
    Jeżeli na św. Prota jest słońce lub słota, to na św. Hieronima jest pogoda albo ni ma ;-)

[SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaspeed Zobacz posta
    Nie wiem czemu pomijasz tez 98 i ME skoro to właśnie jak do tej pory były najgorsze systemy M$. Na 98 dało się pracować dopiero od wersji Se, a na Me nigdy (kumpel jak zainstalował to mu działał do pierwszego ruchu myszą)..... Ahh gdzie te czasy MS-DOS 5.0 i Word-Perfect for DOS
    Takie bylo zalozenie mojej wypowiedzi pomijajace nakladki na dosa

Ale nawet wersja 98 potwierdza teorie o tym ze dopiero ServicePack poprawial dzialanie systemow M$ bo SE to bylo cos na ten ksztalt. Wersja ME faktycznie byla beznadziejna ale wspolistniala dlugo z windowsem 2000 wiec byla mozliwosc wyboru.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów