Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: MS Vista niszczy zdjęcia z 1D/1Ds

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

i to jest właśnie powód żeby używać OSX i Mac'a

Coś już napisał Awatar kaspeed
    Miasto
    Chełmek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek Zobacz posta
    A już najbardziej mnie rozbraja, że jak pytam różnych windowsowych ekspertów o jakieś sprawy co jak zrobić i dlaczego mi coś przestało działać i jak to naprawić, to słyszę że to normalne, że to taka fizolofia tego systemu, że przeinstaluj i sprawdź, może będzie dobrze. Windołs na prawdę uczy myśleć inaczej, trzeba porzucić logikę chyba i przywyknąć do tego, że niektóre rzeczy biorą się nie wiadomo skąd inne znikają nie wiadomo gdzie i nie wiadomo jak oraz nie wiadomo po co.
    Powodzenia!
    Chodzi chyba o to, że niestety kto obecnie, czy nawet pare dobrych lat temu, siada do komputera (Vitez nie generalizuje i nie mówię teraz bynajmiej o 100% przypadków tylko o jakichś 80% :wink: ) ma przed sobą tylko super interfejs "Start" i nie musi używać poleceń typu: dir . Windows nas rozpieszcza i nikomu się nie chce. To taka moja skrócona wersja.
    Jeżeli na św. Prota jest słońce lub słota, to na św. Hieronima jest pogoda albo ni ma ;-)

[SIGPIC][/SIGPIC]

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Kupa prawda.
    dobrze prawi polać mu

Ostatnio miałem coś do poustawiania na 2003srv. Grr.. żenada. jest tam nawet taki patent do zdalnej pracy ... i wiecie co? ,,System'' sobie uznał, że jak się łączę zdalnie to nie musi mi wyświetlać że ma urządzenia audio. Genialne! Komputer w szafie, ale drutem ma doprowadzone sygnały A/V bo coś tam z nimi robi, a on mi ukrywa przyjaźnie te urządzenia, no pop rostu jak po paru dniach walki odkryłem w czym rzecz (,,console'') to nie wiedziałem czy płać się czy śmiakać.
    hmm ja pracuje teraz na zdalnym i bajka jest normalnie pełne 8h robie z zadowoleniem pracodawcy i moim moja radość moze jest poparta pamięcią np vnc to był koszmar pulpit był chyba przesyłane jako bmp bo działało to ok 10 razy wolniej nawet w LAN nie mowiąc wogóle o WAN

A już najbardziej mnie rozbraja, że jak pytam różnych windowsowych ekspertów o jakieś sprawy co jak zrobić i dlaczego mi coś przestało działać i jak to naprawić, to słyszę że to normalne, że to taka fizolofia tego systemu, że przeinstaluj i sprawdź, może będzie dobrze. Windołs na prawdę uczy myśleć inaczej, trzeba porzucić logikę chyba i przywyknąć do tego, że niektóre rzeczy biorą się nie wiadomo skąd inne znikają nie wiadomo gdzie i nie wiadomo jak oraz nie wiadomo po co.
    Powodzenia!
    w sumie to ponura prawda ale sa sytuacje ze światełkiem, tymże jest googlownica, tak się składa że praktycznie w 90% problem już został zbadany wcześniej i pozostaje go znaleźć co do srv 2003 miałem fajny zgryz jakiś czas temu po autoupdate badziewie jedne przestał działac sprzetowy sterownik raid adapteca to dopiero była jazda

ależ sie offtop zrobił

pozdrawiam
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów