Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: MS Vista niszczy zdjęcia z 1D/1Ds

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar kaspeed
    Miasto
    Chełmek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I na podstawie doswiadczen jednego kumpla juz masz prawo tak ogolnie pisac o Win ME?
    To ja na podstawie tylko swoich doswiadczen mam prawo napisac ze to jeden z najlepszych, najstabilniejszych systemow MS bo dzialal mi bez zajakniecia prawie 5 lat?

....
    uff. ok
    Nie jestem na tyle mądraliński, żeby nie przyznać, że wszystkich rozumów nie pozjadałem jeszcze, ale to z tym moim kolegą, to było jedno z wielu doświadczeń. Sam miałem ME kilka razy (3) ale mi też szybko padał. Jeżeli Tobie chodził ok to + dla Ciebie. Mnie ogólnie zawsze się udawało na krótki czas, a to co było u mojego kumpla podałem jako ciekawostkę raczej. Jak na razie tylko od Ciebie słyszałem (a raczej czytałem), że ME jest ok, jesteś tym samym w mniejszości - znam około 20-30 osób, które miały ME i częściej narzekały niż chwaliły, więc nie obraź się, ale dalej będę utrzymywał, że ME było kiepskie
    Jeżeli na św. Prota jest słońce lub słota, to na św. Hieronima jest pogoda albo ni ma ;-)

[SIGPIC][/SIGPIC]

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaspeed Zobacz posta
    Jak na razie tylko od Ciebie słyszałem (a raczej czytałem), że ME jest ok, jesteś tym samym w mniejszości - znam około 20-30 osób, które miały ME i częściej narzekały niż chwaliły, więc nie obraź się, ale dalej będę utrzymywał, że ME było kiepskie
    Dla ciebie i twojego otoczenia bylo kiepskie. Na tym musimy poprzestac. Ja slyszalem glosy na temat tego systemu w przeroznych kierunkach przez wiele lat i dystrybucja tych glosow raczej jest rowna, wiec z mojego punktu widzenia nie jestem w mniejszosci a po prostu w jednej z wielu grup opiniujacych ten produkt.

Uzależniony

Domyślnie

Tak się składa, że systemy MS są jak wino. Im starsze, tym lepsze. Ja przeszedłem z 98 na XP gdy miał już SP1. Dziś nie mam do tego systemu większych zastrzeżeń. Odpowiednio konserwowany i aktualizowany jest znośny. I tak też chyba będzie z Vistą, poczekać tylko trzeba. Inna sprawa z tymi co kupują nowe komputery z Vistą. Cóż, los oblatywaczy nigdy nie był lekki.
    Ostatnio edytowane przez rolaj ; 29-03-2007 o 19:22

Uprawnienia umieszczania postów