Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: MS Vista niszczy zdjęcia z 1D/1Ds

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I ? Patrzyles ostatnio na ceny dyskow? 3GB to jakies 3zł max .
    Miałem na myśli raczej pobieranie SP z sieci :-)

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

ja tuz przed premiera kupiłem xp prof
    moze wiec viste kupie u jej kresu
    jakos tak xp sie malo sypie oczywiscie jak sie nie odwiedza roznych ciekaw stron i nie ssa wszystkiego jak leci, nawet bez packów zyje jakoś dobrze
    i pograć sie daje nawet a i zdjęc nie psuje

pozdrawiam
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krisspy Zobacz posta
    Miałem na myśli raczej pobieranie SP z sieci :-)
    Z Microsoftu przy dobrych wiatrach mam jakies 600kB/s... to daje max 2 godz sciagania (dodalem zapas) 3GB. Popatrz w Wikipedii na opis Vienny - system ma byc dostosowany do powszechnych lacz szerokopasmowych bez rozrozniania na dysk lokalny i internet. A ze Polska jeszcze ich tylu nie ma to trudno - bedzie Microsoft na jakis tam zascianek internetowy patrzyl?

Coś już napisał Awatar kaspeed
    Miasto
    Chełmek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Eee bez przesady ... nie raz tak bylo z systemami M$ ze instalowalo sie je dopiero od SP1 (pomijam 3.11, 95, 98 i Me). Windows 2000 bez SP nie nadawal sie do niczego wlasciwie, xp podobnie. Na tego drugiego podobne byly narzekania a teraz po wejsciu sp2 to calkiem stabilny bezpieczny system. Z vista bedzie podobnie ... po sp1 nawet najwieksi sceptycy zainstaluja i beda zadowoleni.
    Nie wiem czemu pomijasz tez 98 i ME skoro to właśnie jak do tej pory były najgorsze systemy M$. Na 98 dało się pracować dopiero od wersji Se, a na Me nigdy (kumpel jak zainstalował to mu działał do pierwszego ruchu myszą)..... Ahh gdzie te czasy MS-DOS 5.0 i Word-Perfect for DOS
    Jeżeli na św. Prota jest słońce lub słota, to na św. Hieronima jest pogoda albo ni ma ;-)

[SIGPIC][/SIGPIC]

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaspeed Zobacz posta
    Nie wiem czemu pomijasz tez 98 i ME skoro to właśnie jak do tej pory były najgorsze systemy M$. Na 98 dało się pracować dopiero od wersji Se, a na Me nigdy (kumpel jak zainstalował to mu działał do pierwszego ruchu myszą)..... Ahh gdzie te czasy MS-DOS 5.0 i Word-Perfect for DOS
    Takie bylo zalozenie mojej wypowiedzi pomijajace nakladki na dosa

Ale nawet wersja 98 potwierdza teorie o tym ze dopiero ServicePack poprawial dzialanie systemow M$ bo SE to bylo cos na ten ksztalt. Wersja ME faktycznie byla beznadziejna ale wspolistniala dlugo z windowsem 2000 wiec byla mozliwosc wyboru.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Bywalec Awatar Przemo(c)

Domyślnie

Tak czy szmak przesiadka na Vistę jest nieunikniona, tak jak przesiadka z 98 na 2000/Millennium, oraz z 2000 na XP. Taki już los, co zrobić. Chciał, nie chciał - musiał.
    There is no dark side of the moon really. Matter of fact, it's all dark.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemo(c) Zobacz posta
    Tak czy szmak przesiadka na Vistę jest nieunikniona, tak jak przesiadka z 98 na 2000/Millennium, oraz z 2000 na XP. Taki już los, co zrobić. Chciał, nie chciał - musiał.
    A to jakis przymus jest aby korzystac z produktow Micro$oftu? Nie widzialem! Slyszales o innych platformach?

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Ano przymus jak nie ma odpowiedniego softu na inne platformy

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    Ano przymus jak nie ma odpowiedniego softu na inne platformy
    Nadal nie widze obowiazku przesiadania sie na niedorobiona Viste. Co do argumentu "nie ma odpowiedniego softu" to tak do konca nie jest trafny. Zawsze sie znajda jakies alternatywne programy, no chyba, ze ktos pracuja na jakis dziwnych specjalistycznych wynalazkach ...wtedy moze miec jedynie pretensje do programistow tychze softow, ze potrafia je pisac wylacznie pod WIN.

Bywalec

Domyślnie

Ja niestety też muszę korzystać w pracy ze specjalistycznego softu pisanego tylko pod Win. Na szczęście XP sprawdza się tutaj znakomicie i w perspektywie co najmniej kilku lat nie zamierzam zmieniać systemu.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów