Cytat Zamieszczone przez minek
Taka sama, albo jeszcze gorsza sytułacja jest w przypadku popularnego systemu na pecety: windowsa i większości oprogramowania do niego. Nie udało się jeszcze zrobić stabilnej i bezbłędnej wersji.
a to ciekawe, bo u mnie windows .net server enterprise dziala juz bardzo dlugo i zadnych problemow ze stabilnoscia nie mam, kwestia odpowiedniej konfiguracji i dobrego poslugiwania sie tym narzedziem, to tak samo jak bys mial pretensje do forda, ze w twoim focusie skrzynia biegow sie rozsypala, a to ze zmieniales biegi bez sprzegla nie ma zadnego znaczenia
co do 350D, wiadomo, ze napalency sie rzuca i zaplaca te 20% wiecej i wytestuja ten pierwszy firmware, co wcale nie znaczy, ze bedzie mial jakies bledy, po prostu tak jak w S1 IS ludzie narzekali ze w trybie zdjec seryjnych lcdek nie pokazywal zmian w kadrze w czasie rzeczywistym, co bylo utrudnieniem bo jak sie obiekt przesunal poza kadr, to polowa zdjec do kosza, tak canon wydal nowy firmware i zgodnie z zyczeniem uzytkownikow aparat zachowuje sie inaczej, czy byl to blad konstrukcyjny, raczej nie, poprostu ktos przeoczyl albo celowo ograniczyl aparat, ja sie na 350D juz zdecydowalem, ale kupie raczej dopiero w okolicach czerwca