Gdyby żaby żyto żarły...Zamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Gdyby żaby żyto żarły...Zamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Tia, migawka działa jakby ktoś puścił starą grę na Atari w której się strzela z karabinu maszynowego do myszy![]()
Doświadczenie uczy, że nie należy kupować nowości od razu po pojawieniu. Tak do 6 miesiecy naelży sobie dać na wady ukryte, korekcje softu itp. sprawy.
Czyje doswiadczenie? Bo moje niczego takiego mnie nie uczy ;-)Zamieszczone przez Yooreck
Zdajesz sobie sprawe z tego, jak skomplikowana konstrukcja jest np. Boeing 737? ;-) Malo tego - rzeczonemu Boeingowi ludzie "powierzaja" wlasne zycie, nie tylko jakosc zdjec ;-)
A jakos nie slyszalem, zeby przez pierwsze pol roku te samoloty lataly puste, bo ludzie - nauczeni doswiadczeniem ;-) - woleli latac innymi samolotami... zanim rzeczone Boeingi przejda wszystkie choroby wieku dzieciecego ;-)
Proponuje nie popadac w masowa histerie, to nie Windows z milionami linijek kodu - mamy do czynienia z paroma elementami na krzyz, ktore do tego praktycznie w 100% zostaly sprawdzone i przetestowane nie tylko w egzemplarzach prototypowych, ale przede wszystkim w innych, wczesniejszych modelach.
To marny z Ciebie uczeńZamieszczone przez kavoo
![]()
Kurcze, chyba mało masz do czynienia z różnymi urządzeniami, które dopiero co zostały skonstruowane. Ja bowiem mam takich przykładów dziesiątki i to nie tylko z mojej branży zawodowej. Pomiędzy którymi dobre miejsce w pierwszej dziesiątce zajmuje Ford Mondeo w którym nie dawało się optymalnie ustawić wewn. lusterka w momencie gdy opuszczona była osłonka przeciwsłonecznaZamieszczone przez kavoo
![]()
co do baterii to bym nie dramatyzował, 511 w 20D na prawdę starcza na bardzo długo...
Więc nawet niech 350D działa 60%tego czasu to i tak mozna zrobić z 400 fotek...
Zresztą akumulatorki robią coraz pojemniejsze i dopowiedniki mozna nabyć wieksze niz to co dostaniemy w zestwie (wcale nie podłej jakości)
ps. niedługo nabede gripa do 20D (głównie chodzi o trzymanie) i już sobie liczę przy moim obecnym przerobie że jak włożę sanyo 2800 mAh chyba przez 2 miesiące nie bede ich wyjmował do ładowania.
Pewnie z 1500 zdjęć da się zrobić![]()
A co konkretnie? Masz 2x BP511 o takiej (łącznejZamieszczone przez TomekD
) pojemności, czy paluszki, każdy po 2800?
![]()
MAM MIEĆ - paluszki kazdy po 2800Zamieszczone przez muflon
Czekam az bedzie je miał mój sprzedawca![]()
Ja po niemiecku slabo, ale sami zobaczcie... http://www.fotokoch.de/startdetail/12790.shtml![]()
[OFFTOPIC]zgadza sie. Puste to one zazwyczaj latają nawet przez 2 lata.[/OFFTOPIC]Zamieszczone przez kavoo