Strona 6 z 18 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 176

Wątek: Jest! Nastepca 300D czyli Rebel XT

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    ...Gdybym nie pomylił napięć to by tak było...
    Gdyby żaby żyto żarły...

Lwiecz01
    Guest

Domyślnie

Tia, migawka działa jakby ktoś puścił starą grę na Atari w której się strzela z karabinu maszynowego do myszy

Coś już napisał
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Doświadczenie uczy, że nie należy kupować nowości od razu po pojawieniu. Tak do 6 miesiecy naelży sobie dać na wady ukryte, korekcje softu itp. sprawy.

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yooreck
    Doświadczenie uczy, że nie należy kupować nowości od razu po pojawieniu. Tak do 6 miesiecy naelży sobie dać na wady ukryte, korekcje softu itp. sprawy.
    Czyje doswiadczenie? Bo moje niczego takiego mnie nie uczy ;-)

Zdajesz sobie sprawe z tego, jak skomplikowana konstrukcja jest np. Boeing 737? ;-) Malo tego - rzeczonemu Boeingowi ludzie "powierzaja" wlasne zycie, nie tylko jakosc zdjec ;-)
    A jakos nie slyszalem, zeby przez pierwsze pol roku te samoloty lataly puste, bo ludzie - nauczeni doswiadczeniem ;-) - woleli latac innymi samolotami... zanim rzeczone Boeingi przejda wszystkie choroby wieku dzieciecego ;-)

Proponuje nie popadac w masowa histerie, to nie Windows z milionami linijek kodu - mamy do czynienia z paroma elementami na krzyz, ktore do tego praktycznie w 100% zostaly sprawdzone i przetestowane nie tylko w egzemplarzach prototypowych, ale przede wszystkim w innych, wczesniejszych modelach.

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Cytat Zamieszczone przez Yooreck
    Czyje doswiadczenie? Bo moje niczego takiego mnie nie uczy ;-)
    To marny z Ciebie uczeń
    Proponuje nie popadac w masowa histerie, to nie Windows z milionami linijek kodu - mamy do czynienia z paroma elementami na krzyz, ktore do tego praktycznie w 100% zostaly sprawdzone i przetestowane nie tylko w egzemplarzach prototypowych, ale przede wszystkim w innych, wczesniejszych modelach.
    Kurcze, chyba mało masz do czynienia z różnymi urządzeniami, które dopiero co zostały skonstruowane. Ja bowiem mam takich przykładów dziesiątki i to nie tylko z mojej branży zawodowej. Pomiędzy którymi dobre miejsce w pierwszej dziesiątce zajmuje Ford Mondeo w którym nie dawało się optymalnie ustawić wewn. lusterka w momencie gdy opuszczona była osłonka przeciwsłoneczna

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

co do baterii to bym nie dramatyzował, 511 w 20D na prawdę starcza na bardzo długo...
    Więc nawet niech 350D działa 60%tego czasu to i tak mozna zrobić z 400 fotek...
    Zresztą akumulatorki robią coraz pojemniejsze i dopowiedniki mozna nabyć wieksze niz to co dostaniemy w zestwie (wcale nie podłej jakości)

ps. niedługo nabede gripa do 20D (głównie chodzi o trzymanie) i już sobie liczę przy moim obecnym przerobie że jak włożę sanyo 2800 mAh chyba przez 2 miesiące nie bede ich wyjmował do ładowania.
    Pewnie z 1500 zdjęć da się zrobić

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomekD
    jak włożę sanyo 2800 mAh chyba przez 2 miesiące nie bede ich wyjmował do ładowania.
    A co konkretnie? Masz 2x BP511 o takiej (łącznej ) pojemności, czy paluszki, każdy po 2800?

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Cytat Zamieszczone przez TomekD
    jak włożę sanyo 2800 mAh chyba przez 2 miesiące nie bede ich wyjmował do ładowania.
    A co konkretnie? Masz 2x BP511 o takiej (łącznej ) pojemności, czy paluszki, każdy po 2800?
    MAM MIEĆ - paluszki kazdy po 2800
    Czekam az bedzie je miał mój sprzedawca

Domyślnie Juz?

Ja po niemiecku slabo, ale sami zobaczcie... http://www.fotokoch.de/startdetail/12790.shtml

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A jakos nie slyszalem, zeby przez pierwsze pol roku te samoloty lataly puste
    [OFFTOPIC]zgadza sie. Puste to one zazwyczaj latają nawet przez 2 lata.[/OFFTOPIC]

Strona 6 z 18 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów