Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718
Pokaż wyniki od 171 do 176 z 176

Wątek: Jest! Nastepca 300D czyli Rebel XT

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krecio
    CENZOR
    Jesli mi uzasadnisz co takiego waznego twoja powyzsza wypowiedz wniosla do tego watku o 350D to obiecuje jej nie ocenzurowac 8)

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

A co ma "ucieczka do lasu" wspolnego z dywagacjami Naszych Szanownych Kolegow nt. wielkosci cropa i matrycy?
    BTW - jak wyzej.
    pozdr.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krecio
    A co ma "ucieczka do lasu" wspolnego z dywagacjami Naszych Szanownych Kolegow nt. wielkosci cropa i matrycy?
    A czemu odnosisz sie tylko do "ucieczki" jako czesci mojego postu?
    Moj post byl caloscia i jako calosc mial wiele wspolnego z dywagacjami - krytykowal je.
    Prosze krecio - nie pokazuj sie ze zlej strony i przestan zasmiecac ten watek zbednymi komentarzami.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

świecie cywilizowanym, fotoreporterzy gazety mającej największy nakład w kraju, nie robią zdjęć Canonem 10D
    w GW rok temu mieli 10D wiem bo kiedys dwoch spotkalem (nie jednoczesnie) a jeden nawet dal mi podotykac ta 10'tke, obiektywy mial swoje

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

A moze posiadacze 1Ds sie w kwesti auto focusa wypowiedza i sprawa bedzie bardziej jasna.Mieliscie klopoty z BF i FF,szczegolnie przy jasnych obiektywach otwartych na maksa(posiadaczy 1Ds pytam,sa tu wogole tacy ?)?Z gory dziekuje i pozdrawiam

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Vitez, zupelnie niepotrzebnie wymachujesz palcem i wchodzisz na moralizatorskie tony. Koledzy sobie dyskutuja i chyba im wolno. Zaczeli dochodzic do calkiem ciekawych wnioskow. Nie potrafie ocenic ich prawidlowosci, ale chyba wolno im w dziale "dSLR" o tym mowic. To co przedstawili, wedlug mnie, jest ich "sugestia". Ja zglosilem swoja na bazie ich "namieszania". Nikt nikogo nie obrazil, nie uzyl "slowek" i nawet chyba nie byl OT. Tak wiec prosze Cie, nie reaguj w ten sposob bo to zupelnie niepotrzebne. Nie mozesz nakazywac ludziom sposbu i zakresu myslenia. Tylko to mialem na mysli. I uwazam, ze chyba jednak niepotrzebna jest teraz cala ta dywagacja...
    Juz lepiej zajac sie dyskusja o cropie, matrycy i ukladzie AF. Nikt w ten sposob nie zmieni pracy swojego aparatu, ale moze niektorym zwroci uwage na jego budowe i zasady dzialania. Ja od dawna podejrzewalem, ze jesli uklad AF jest "klonem" z analoga to moze stad biora sie wszystkie problemy w naszych pudelkach. Vide roznica klisza - matryca. Dywagacje naszych kolegow mnie w tym utwierdzaja.
    pozdr.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718

Uprawnienia umieszczania postów