Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: You Witness News

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie You Witness News

Nie wiem, czy słyszeliście o tym, ale ja info o całej tej "galerii" znalazłem na stronach Reutersa: http://today.reuters.com/news/global...tness_12052006
    Po dokładniejszym poszukiwaniu stwierdziłem, że za tym wszystkim stoi Yahoo z serwisem You Witness News: http://news.yahoo.com/you-witness-news/
    Stwierdziłem, że fajnie by było wrzucić jakąś fotkę. Jednak aby to zrobić musiałem się zapisać do Flickr.com. Dalej z górki - wrzucić zdjęcie, opisać, i wcisnąć przycisk "opublikować". Po 24 godzinach dostałem maila od redakcji, że nie wystarczająco opisałem swoje zdjęcia, ale ponieważ chcieliby je wrzucić do serwisu proszą o dokładniejsze dane. Wysłałem dokładniejsze, podziękowali i wrzucili. Albo mają bardzo mało użytkowników i dlatego są uprzejmi, albo są uprzejmi, bo chcą być uprzejmi
    Ogólnie sprawa wygląda ciekawie, szczególnie że chyba najlepsze fotki są wybierane potem przez Reutersa i wrzucane na Reutersowską stronę. Oferta skierowana główni to pstrykaczy amatorów obstawiających różne wydarzenia i nie wiedzących co zrobić ze swoimi fotkami. A może w ten sposób można się jakoś wybić? Poczekamy, zobaczymy. Jestem ciekaw waszego zdania na temat tego serwisu.
    Pozdrawiam,
    Tomek
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

ehhh...ciezkie czasy dla fotoreporterow, skoro kazdy kto ma komorke z troche lepszym aparatem moze go zastapic.od razu przypomina mi sie taka reklama z funduszami inwestycyjnymi jak gosc gra na koncercie w filharmonii a zaraz potem na weselu. tak samo jak z fotoreporterami hehe
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Uprawnienia umieszczania postów