Ja swoja 420EX kupilem 2 lata temu... za 750zl. Obecnie taniej niz 850zl nie moge nowej znalezc.Zamieszczone przez minek
Wiec subiektywnie moge powiedziec ze od czasu jak ja kupilem zdrozala o 100zl a nie staniala :O
Ja swoja 420EX kupilem 2 lata temu... za 750zl. Obecnie taniej niz 850zl nie moge nowej znalezc.Zamieszczone przez minek
Wiec subiektywnie moge powiedziec ze od czasu jak ja kupilem zdrozala o 100zl a nie staniala :O
oj slaobo szukasz - ja kupowalem 420 EX za 800 pln na allegroZamieszczone przez Vitez
![]()
mmsza,
witam możesz podać namiary na sklep z 300D co biorą analogi w zamian
?? pozdrawiam
czeredrecki@wp.pl
Mam dylemat, pojawił się eos350d, a już byłem zdecydowany na 300d. Dylemat polega na tym, że niegdzie na razie w Polsce go nie widziałem( w sklepie stacjonarnym - nie kupuje takich rzeczy przez sieć) no i z ta cena poszaleli. W Stanach 350d trzeba zapłacic 999 $ (ok3200pln) w Niemczech 950 euro (ok 3800 pln), a Japoni 92,000 jenów - srebrny(ok 2800 pln) - u nas w polsce w sieci 4300 pln. Najtańszy w sklepie jaki widziałem 300d - 3333pln. Może ktoś poradzi co robić ? Postanowiłem na aparta wydac nie wiecej niż 3200 pln(za tyle moge kupić w Niemczech w sklepie - 800 euro). Niby tak blisko (ten 350d) a jednoczesnie tak daleko...
Bo nigdzie go nie ma... to tylko zapowiedz. Ma byc oficjalnie od kwietnia a nieoficjalnie od polowy marca - tak mowia plotki.Zamieszczone przez makary
A o dylematach czy 300D czy 350D jak i o samych wadach i zaletach 350D masz tutaj watek: http://canon-board.info/viewtopic.ph...11&start=0 . Dosc dlugi ale nie przeraz sie - wiele w nim waznych informacji, ktore pomoga ci zdecydowac czy 350D czy 300D.
Wg mnie w skrocie - zwyklemu amatorowi, do pstrykania szybka lustrzanka ze nizszymi niz kompakt szumami - 300D wystarczy... ale jednoczesnie jako zakup na dluzszy czas i z uwzglednieniem przyszlej, dokladniejszej nauki fotografii - 350D lepszy z powodu o wiele wiekszej funkcjonalnosci i swobody w doborze funkcji automatyczno-manualnych.