Przymierzam się do kupna tego aparatu, dzis widziałem go w sklepie za 3333 pln, czy może ktoś zauwazył gdzies taniej, chodzi o cene nowego ze sklepu z gwarancją i instrukcją.
Przymierzam się do kupna tego aparatu, dzis widziałem go w sklepie za 3333 pln, czy może ktoś zauwazył gdzies taniej, chodzi o cene nowego ze sklepu z gwarancją i instrukcją.
Stronka Grosmana z allegro - http://www.aparaty.ua.pl/
P.S
az sie plakac chce jak sie patrzy na cene - tak potanialy![]()
Ja to bym chyba dolozyl 2000 i kupil 20d. Albo poczekal az bedzie w podobnej cenie. :-)
w sumie to na dniach wychodzi 350D - lepiej poczekac i zobaczyc jak ceny wtedy beda wygladalyZamieszczone przez gonzo44
Wg mnie nie oplaca sie czekac az stanieja 300D bo jesli na prawde chcesz miec ten aparat i zalazy Ci zeby wlasnie juz np. od jutra robic dobre fotki to nie warto czekac, bo czas tez ma swoja cene i trzeba to wkorzystac
ale moze okazac sie, ze cena 350D bedzie na tyle przystepna, zenie bedzie opacalo sie kupowac starszego 300D. nie raz warto poczekac.Zamieszczone przez darpla
I tu wyjątkowo muszę się z Tobą zgodzić.Zamieszczone przez darpla
Kupiłem półtora roku temu G5 Za ileś tam. To wtedy był całkiem nowy aparat na ra rynku.
Dwa miesiące później widzę - o kurde, ale staniał.
I tak z mieisąca na miesiąc - zawsze był spro taniej.
Buu.... Mam płakać?
Nie! Zrobiłem nim przez ten czas tyle pięknych zdjęć, których bym nie zrobił gdybym tylk czekał aż pokaże się albo lepszy aparat w tej cenie, albo ten sam tylko dwa razy tańszy. Zdecydowanie nie żałuję, że wtedy tyle za niego dałem.
A 420 EX, którą też wtedy kupiłem staniała może o 50-100 zł (-:
No Panowie - a tu zasadzka - rzeczywiście warto było poczekać na 350D) Tylko kiedy to będą sprzedawali
![]()
a nie mowilemZamieszczone przez Lwiecz01
![]()
Gdzieś znalazłem, że April 2005, czyli było nie było 2 miesiące czekania...