Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Gdzie pokazać swoje prace?

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Tam z tego co kiedyś pamiętam jak bywałem, to było za dużo pozytywnych opinii, mało krytycznych. No ale tak, to jest do spróbowania.
    Jak napiszesz że z Canona, to będziesz miał same krytyczne.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman Zobacz posta
    Ba....żeby on jeden.
    Generalnym "tryndem" wobec krytyki nawet tej "konstruktywnej" są stwierdzenia: "a mnie sie tak podoba, a ja tak to widzę, a to tak miało być"
    Często poparte odwetowymi ripostami :-)
    Użerać się z kimś kto rozumy pozjadał; robi zdjęcia "już 2 lata" i jest OMC ekspertem?!
    Micles - masz w sobie dość POKORY by znosić krytykę?
    Jesli to potrafisz - nie potrzebujesz nic więcej.
    Przyznaję, czasami włącza mi się tryb samoobrony, ale często faktycznie jest tak, że nie mogłem zrobić lepiej "bo...". Wiem, że mało to ma do wniesienia, bo zdjęcie jest jakie jest i jeżeli jest słabe, to nie można się usprawiedliwiać tym, że "chciałem lepiej, ale...", tylko po prostu go nie pokazywać, ale niekiedy komentarze faktycznie trafiały w to, czego wcześniej nie widziałem, i dzięki temu z wystawienia zdjęć na forum czerpałem jakieś korzyści w postaci wiedzy i przemyśleń na przyszłość.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Jak napiszesz że z Canona, to będziesz miał same krytyczne.
    Sprawy innych forów miały zostać na tamtych forach W ten sposób skłaniasz, żeby napisać, że z Canona, to nie grzech, ale spróbuj jakkolwiek skrytykować obsługę i jej umiejętności fotograficzne
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Sprawy innych forów miały zostać na tamtych forach W ten sposób skłaniasz, żeby napisać, że z Canona, to nie grzech, ale spróbuj jakkolwiek skrytykować obsługę i jej umiejętności fotograficzne
    Co, gdzie, jak? Jeszcze raz.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Przyznaję, czasami włącza mi się tryb samoobrony, ale często faktycznie jest tak, że nie mogłem zrobić lepiej "bo...". Wiem, że mało to ma do wniesienia, bo zdjęcie jest jakie jest i jeżeli jest słabe, to nie można się usprawiedliwiać tym, że "chciałem lepiej, ale...", tylko po prostu go nie pokazywać, ale niekiedy komentarze faktycznie trafiały w to, czego wcześniej nie widziałem, i dzięki temu z wystawienia zdjęć na forum czerpałem jakieś korzyści w postaci wiedzy i przemyśleń na przyszłość.
    Póki co możesz spróbować wstawić prace ( jedną pracę) tutaj: http://fotofanklub.pl/index.php?opti...abc&Itemid=167 i każdy może to zrobić nawet anonimowo.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Micles, Sergiusz - przeczyściłem wątek z waszych "uprzejmości", proszę o powstrzymanie się od dalszych tego typu "wycieczek"
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Z całym szacunkiem ale ja nie widzę w wypowiedziach miclesa nic niestosownego. Mam nadzieję, że i odwrotnie jest podobnie. Nie ma tu osobistych wycieczek. Tak mi się zdaje, przynajmniej ja tego tak nie odbieram. Jeśli micles tak uważa to kłaniam się nisko i przepraszam.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mi to tam lotto. Już wiem co chciałem wiedzieć.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Panowie przestańcie robić śmietnik z tego forum. I nie róbcie debili z nas i użytkowników. Dobrze widać intencję tych wpisów.
    Kolejne posty pójdą do śmietnika i zostaną stosownie "nagrodzone".
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 05-09-2011 o 23:35
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów